ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Νίκος Κοκλώνης: Τέλος στη συνεργασία του με το Open;

Instagram.com/j2us_gr

Μία τηλεοπτική ανατροπή φέρεται να σκέφτεται να κάνει ο Νίκος Κοκλώνης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star, ο παρουσιαστής και παραγωγός αρκετών εκπομπών του Open, σκέφτεται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να βρεθεί στο Mega, όχι μόνο σε ρόλο παραγωγού αλλά και παρουσιαστή.

«Είναι η πρώτη φορά που το ακούμε αυτό, γιατί ξέραμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης έχει ακόμα το “Just The 2 Of Us” ξέραμε ότι έχει τις παραγωγές του στο Open και γνωρίζαμε μόνο ότι ετοιμάζει ως παραγωγός συνεργασίες με το Mega», ανέφερε η Δήμητρα Καλφούντζου μεταφέροντας το ρεπορτάζ της στην εκπομπή. Όπως είπε η μετάβαση του Νίκου Κοκλώνη στο Mega ενδέχεται να γίνει σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, στο δεύτερο μισό της.

Ο Νίκος Κοκλώνης συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φέρεται να θέλει να παρουσιάσει μία από τις παραγωγές που έχει αναλάβει για το Mega. Η παραγωγή αυτή αφορά ένα show μόδας και όχι τραγουδιού, όπως τα show που μέχρι τώρα έχει παρουσιάσει στο Open.

«Είναι ένα show που έχει σχέση με τη μόδα. Είναι διαγωνιστικό και έχει κάποια σχέση με τη μόδα. Έχει πορεία ακόμα στο “Just The 2 Of Us”, ξεκινάει στο δεύτερο μισό της σεζόν στο Mega», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Καλφούντζου.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει δημοσίευματα που ήθελαν το μέχρι πρότινως διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρο Μπούτο, να εντάσσεται στο δυναμικό της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη “Barking Well Media”. Ο Πέτρος Μπούτος παραιτήθηκε από το Mega στα τέλη Οκτωβρίου, ενώ η είδηση για την ένταξη του στο δυναμικό της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη δημοσιοποιήθηκε από το site Znews.gr που ανήκει στον παραγωγό.

Προς το παρόν πάντως το μόνο σίγουρο για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Κοκλώνη είναι πως θα τον δούμε το ερχόμενο Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, στη συχνότητα του Open.  Το βράδυ του Σαββάτου, επιστρέφει το “Just the 2 Of Us” μετά τη διακοπή του για τα δύο προηγούμενα Σαββατοκύριακα. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από ένα Q&A που είχε ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης, με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.