ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ναυάγιο: Το Twitter/X αντιπάθησε τον «εμμονικό» Γιάννη Στάνκογλου. Η δυσοίωνη πρόβλεψη

Instagram.com/megatvcom/

Ακόμα ένα επεισόδιο του Ναυαγίου ήταν καθηλωτικό για τους τηλεθεατές. Για άλλη μια φορά, το εγκώμιο για τις υποκριτικές ικανότητες και την αμεσότητα των συναισθημάτων που εκφράζει ο Λεωνίδας Κακούρης μέσα από την τηλεοπτική οθόνη στον ρόλο του Καπετάν Στελή, πλέχτηκε. Ο κόσμος του Twitter συγκλονίστηκε από την ερμηνεία του, όπως ήδη έχει συμβεί και στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς.

Αν κάτι, πάντως, έχει προβληματίσει τον κόσμο του Twitter, είναι ο ρόλος του Γιάννη Στάνκογλου στο Ναυάγιο ως Ιπποκράτης, υψηλόβαθμος αξιωματικός του Λιμενικού που κατάφερε να σώσει πολλές ζωές από την εν λόγω ναυτική τραγωδία. Η υπερπροστασία, η υπερβολική τρυφερότητα και η έντονη παρουσία του στο δωμάτιο της Ειρήνης (Αναστασία Παντούση) που καταρρέει όταν μαθαίνει ότι βρέθηκε το πτώμα του Απόστολου (Γιώργος Χρυσοστόμου), έχει κινήσει τις υποψίες και καθόλου δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών -αν κρίνει κανείς από τα tweets. Τόσα πολλά ήταν, που το όνομά του βρέθηκε στα trends -και όχι για καλό λόγο.

Ναυάγιο: Ο Γιάννης Στάνκογλου μπήκε στο «στόχαστρο» του Twitter/X

Ο ρόλος του Γιάννη Στάνκογλου, λοιπόν, αποπνέει ένα γενικότερο μυστήριο. Το γεγονός πως βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της Ειρήνης δείχνει κάποιου είδους επίμονη διάθεση, ενώ ο ανεξιχνίαστος θάνατος της γυναίκας του, εγείρει ερωτήματα για το αν ήταν ο ίδιος που τη σκότωσε λόγω του εμμονικού χαρακτήρα του.

Ο ρόλος του Γιάννη Στάνκογλου στο Ναυάγιο

Ιπποκράτης Πανόπουλος: Υψηλόβαθμος αξιωματικός του Λιμενικού, θα βρεθεί τη νύχτα του ναυαγίου στο «σημείο μηδέν» στην απέλπιδα προσπάθεια εντοπισμού και διάσωσης επιβαινόντων. Γοητευτικός, ώριμος και γενναίος θα ριχτεί στα κύματα με αυταπάρνηση για να σώσει όσους μπορεί, ανάμεσά τους και την Ειρήνη από τον όλεθρο. Εκείνη θα του χρωστά αιώνια ευγνωμοσύνη που της έσωσε τη ζωή, ένα γεγονός που θα φέρει τους δυο ήρωες πιο κοντά.