ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Ναυάγιο: Ο ενθουσιασμός και τα «παράπονα» του Twitter/X για το πιο ταιριαστό ζευγάρι

Instagram.com/magatvcom/

Πρεμιέρα έκανε η νέα σειρά του Mega, Το Ναυάγιο, το βράδυ της πρώτης Κυριακής του Οκτώβρη που κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του Twitter την οποία και διατηρεί μέχρι και τη στιγμή που αυτό το άρθρο γράφεται.

Τα σχόλια του Twitter αφορούσαν κατά κύριο λόγο το cast της σειράς, τη σκηνοθεσία και τα πρώτα πλάνα που είδαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ωστόσο, ένα ήταν το ντουέτο του Ναυάγιου που κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών από την πρώτη στιγμή. Οι χρήστες του Twitter/X έσπευσαν να «σιπάρουν» τη συγκεκριμένη επιλογή ηθοποιών από τους υπεύθυνους του casting για να υποδυθούν το ζευγάρι.

Το ζεύγος Κασσιμάτη aka Ειρήνη και Απόστολος (Αναστασία Παντούση και Γιώργος Χρυσοστόμου) ήταν το τηλεοπτικό ζευγάρι που έκανε τον κόσμο του Twitter/Χ να ζήσει τον έρωτα μαζί τους. Τα παράπονα προήλθαν από τον φόβο πως αργά ή γρήγορα θα τους χωρίσει ο θάνατος στα απόνερα του πλοίου Φοίνιξ.

Ναυάγιο: Ο ενθουσιασμός και τα «παράπονα» για το πιο ταιριαστό, τηλεοπτικό ζευγάρι

Μιλώντας στο LadyLike και τη Λία Παπαϊωάνου, η Ανστασία Παντούλη αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά Το Ναυάγιο. «Υποδύομαι την Ειρήνη, μια γυναίκα που ζει στα Κύθηρα μαζί με τον άντρα της τον Απόστολο, που τον υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Είναι αρωματοποιοί. Φτιάχνουν ένα συγκεκριμένο άρωμα που το ωραίο είναι ότι ο Απόστολος της είχε πει ότι “θα κάνω άρωμα το φιλί σου” και αυτό το άρωμα εγκρίθηκε για έναν διαγωνισμό και θέλουμε να ταξιδέψουμε για να πάμε στο Παρίσι γι’ αυτόν.

Η Ειρήνη αγαπάει πάρα πολύ τον Απόστολο, θέλει να κάνει οικογένεια μαζί του, ονειρεύεται μαζί του. Είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι με όνειρα και φιλοδοξίες και όταν έρχεται η στιγμή να ταξιδέψουν έρχονται δυσκολίες γιατί δεν έχει καλό καιρό. Οπότε ψάχνουν να φύγουν με άλλους τρόπους. Βρίσκουν ένα καΐκι για να πάνε στην Κρήτη και από εκεί να πάνε στο Παρίσι. Και δυστυχώς ο καιρός τους τα χαλάει», είχε αναφέρει η ηθοποιός μεταξύ άλλων.

Διαβάζεις όλη τη συνέντευξή της εδώ.