ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

My Style Rocks: Πρεμιέρα με δάκρυα, αυστηρή κριτική και μία «το έχει» Κατερίνα Στικούδη

24MEDIA Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Για σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του reality μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks. Στον τρίτο κύκλο του τα ηνία της παρουσίασης κρατά η Κατερίνα Στικούδη. O Στέλιος Κουδουνάρης είναι ο μόνος παλιός μας γνώριμος από την κριτική επιτροπή. Στο πλευρό του, ως γνωστόν, βρίσκονται η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς.

Το trailer της πρεμιέρας μόλις κυκλοφόρησε κι είναι γεμάτο με σκληρά σχόλια από την κριτική επιτροπή, δάκρυα από τις παίκτριες και μία γλυκύτατη Κατερίνα Στικούδη.

«Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι» λέει κάποια στιγμή η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης δείχνει το 1 της βαθμολογίας του στην κάμερα. Μία παίκτρια αναρωτιέται αν ανάμεσα στους χορηγούς υπάρχει εταιρεία με χαρτομάντιλα. Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα, θα σχολιάσουμε εμείς προκαταβολικά για μία εκπομπή που όπως όλα δείχνουν δεν έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε για τα μεσημέρια μας στον ΣΚΑΪ.

Αν και τίποτα δεν μοιάζει ανατρεπτικό από το trailer, στο παρασκήνιό του οι ανατροπές ξεκίνησαν πριν ακόμα ξεκινήσει το παιχνίδι. Ενώ είχε γίνει γνωστό πώς στο My Style Rocks θα συμμετέχουν 12 παίκτριες τελικά το παιχνίδι θα ξεκινήσει με 11.

Οι παίκτριες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ , τα διαγωνιζόμενα κορίτσια θα είναι οι: Κρίστεν Λεωτσάκου, Στέλλα Πάσσαρη, Μαρία Καζαριάν, Τόνια Κούμπα, Κορίνα Αδραμιτίδου, Έφη Γκούτα, Αμίνα Χακίμ, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Βασιλική Σουλάνη, Κιάρα Μαρκέζη και Λένα Χαριζόπουλος. H Janna Sireac, που είχε γίνει γνωστό ότι θα δοκίμαζε την τύχη της στο παιχνίδι styling του ΣΚΑΪ δεν θα συμμετέχει στο show, τουλάχιστον όχι από την αρχή του.

Το My style Rocks έρχεται με έξι επεισόδια την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε απόγευμα στις 17:05. Το βράδυ της Παρασκευής θα προβάλλεται το Gala στο οποίο θα βραβεύεται η υποψήφια που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της στη διάρκεια της εβδομάδας.