ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Mr Big ή Aidan; Η Sarah Jessica Parker απαντά με ποιον ήθελε να καταλήξει στο “Sex and the City”

Charles Sykes AP Photo

Πολλά είναι τα μεγάλα διλήμματα σε αυτή τη ζωή. Κιθαρίστας ή drummer; Ξανθιά ή μελαχρινή; Mr Big ή Aidan; Το τελευταίο, σε περίπτωση που χρειάζεσαι κάποιο γαργάλημα στη μνήμη σου για να ανταποκριθείς, ήταν το δίλημμα που αντιμετώπιζε η Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw στο “Sex and the city”. Όπου Aidan, βάλε τον ηθοποιό John Corbet, που τον υποδυόταν στην τρίτη σεζόν του “Sex and the City“. Όπου Mr Big, βάλε τον ηθοποιό Chris Noth.

Η Carrie τελικά παντρεύτηκε τον Mr Big, αλλά φίλησε τον Aidan σε μία συνάντησή τους στο Abu Dhabi, στην δεύτερη ταινία. Και το δίλημμα επανήλθε. Mr Big ή Aidan; Η Carrie ξέρουμε με ποιον κατέληξε κατά τη βούληση των δημιουργών του “Sex and the City”. Αν όμως είχε την επιλογή η ίδια η Sarah Jessica Parker τότε με ποιον θα ήταν η Carrie σήμερα;

Η ηθοποιός απάντησε στο μεγάλο δίλημμα κατά τη διάρκεια του podcast “The Bradshaw Boys”. Η ηθοποιός βρέθηκε εκεί με αφορμή το νέο της κρασί “Invivo X”. Όσο για την απάντησή της, μπορείς να την χαρακτηρίσεις το λιγότερο διπλωματική.

#TeamBig για τη Sarah Jessica Parker

«Υπάρχει μία γρήγορη και απλή απάντηση. Πρέπει να είσαι με τον Big. Κι όχι μόνο επειδή δεν μπορείς να λες μια ιστορία τόσο μεγάλη και μάλιστα με τον πιο μη συμβατικό τρόπο και να μην θέλεις να έχει αυτό το τέλος. Και αγαπώ και τον Chris Noth πάρα πολύ. Και ένιωθα ότι ο χαρακτήρας του ήταν καλογραμμένος με μεγάλη επιδεξιότητα από τον Michael Patrick», είπε η Sarah Jessica Parker. Ο Big για να σου θυμίσω ήταν πολύ μεγαλύτερος της Carrie, ήταν συχνά μη διαθέσιμος συναισθηματικά, την πλήγωνε και γενικά έπρεπε να κουραστεί ώσπου εκείνος να της δώσει την άνευ όρων απέραντη αγάπη και αποδοχή του. Ορίστε πήρες την απάντησή σου.

Πάντως η 54χρονη ηθοποιός ακόμα πιστεύει ότι κάθε κορίτσι θα ήταν τυχερό αν έβρισκε έναν Aidan στον δρόμο του. «Αγαπώ πολύ τον John Corbett και αγαπούσα τον Aidan. Αγάπησα τον Aidan όπως τον υποδύθηκε. Και οι δύο μαζί είναι αυτό που λέμε “και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος”. Νομίζω τους υποστήριζα και τους δύο», σημείωσε αλλά δεν θέλω τώρα να μπερδεύεσαι. Είπαμε η Sarah είναι team Big. «Τελικά η Carrie έπρεπε να καταλήξει με τον Big, αλλά ήταν απόλαυση το τριγύρισμά της πριν καταλήξει σε αυτόν», είπε και έκλεισε το θέμα.

#TeamAidan για όλα τα καλά παιδιά εκεί έξω

Κι όσο τα διάβαζα όλα αυτά τόσο συμφωνούσα. Γιατί αν δεν καταλήγουν οι μεγάλες αγάπες με τα τόσα εμπόδια σε ευτυχές τέλος στην τηλεόραση και το σινεμά πώς θα συνεχίσουμε εμείς στην πραγματική ζωή να ελπίζουμε ότι ο εντελώς ακατάλληλος τύπος που ερωτευτήκαμε θα γίνει τελικά ένα κομμάτι μάλαμα αφιερωμένο αποκλειστικά στον ερωτά μας. Είναι θέμα ισορροπίας του σύμπαντος όπως καταλαβαίνεις, αν ανατρεπόταν δεν ξέρω που θα φτάναμε.

Ίσως όμως κάποτε να πρέπει να το μάθουμε κι αυτό. Ίσως τελικά όταν ανατραπούν όλα αυτά τα άπιαστα πρότυπα, να αρχίσουμε να κάνουμε και πιο υγιείς σχέσεις. Κι αντί να ευχόμαστε ότι μέσα στον Big μας κρύβεται ένας πιο γοητευτικός Aidan, να καταλήγουμε με τον Aidan, το λεγόμενο και καλό παιδί, εξαρχής. Γιατί αυτό ήταν ο Aidan. Ήταν ο αντίποδας του Big, ο άνθρωπος που έδειξε από την αρχή τα συναισθήματά του στην Carrie. Αλλά που αποδείχθηκε ότι ήθελε περισσότερα από εκείνη. Περισσότερη οικειότητα, περισσότερη αγάπη, περισσότερο δόσιμο.

Πάντως για λόγους μιας απλής καθημερινής δευτεριάτικης έρευνας κάναμε ένα μικρό poll αναμεταξύ μας στο γραφείο κι έχω να σου πω ότι το #TeamBig έχει πολλούς υποστηρικτές. Βασικά το #TeamAidan έχει υποστηρίκτρια μόνο τη Μαριλέλλα, που πιστεύει ότι το να είσαι καλό παιδί είναι σέξι. Και ελπίζουμε για όλους μας αυτή η ατάκα της Μαριλέλλας, κάποια μέρα να γίνει μια κοινή, πανανθρώπινη πεποίθηση.