WATCHLIST

Μπρούσκο: Όσα μάθαμε για τη νέα σεζόν από τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς

Ένα συγκλονιστικό φινάλε είχε ο πρώτος κύκλος της σειράς "Μπρούσκο" η οποία κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (28/9) με την τηλεταινία. Λίγες μέρες νωρίτερα, είδαμε απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου το οποίο είναι το ίδιο προλογίζει μια εξίσου ενδιαφέρουσα σεζόν.

Μην περιμένεις να σου κάνω spoiler, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σίγουρα θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου, αφού η Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) είναι στα χέρια ομήρων και ο Αχιλλέας (Ανδρέας Γεωργίου) θα κάνει τα πάντα για να τη βρει και να την ξαναφέρει κοντά του. Λίγα επεισόδια μετά, από το 9ο, θα δούμε τους πρωταγωνιστές στην Ταϊλάνδη!

Επίσης, θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στη σειρά τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή της.

Η συνάντηση με τους συντελεστές της σειράς είχε και μια ευχάριστη έκπληξη αφού η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έφτιαξε ένα φαγητό που ενώνει την Κύπρο με την Κρήτη. “Κατσικάκι μπρούσκο με σκιουφιχτά μακαρούνια, χαλούμι και στακοβούτυρο”! Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των ηθοποιών που το δοκίμασαν, πρέπει να ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο!

 

Κάθε μέρα και ένα γύρισμα επεισοδίου

Μετά την παρουσίαση του πρώτου επεισοδίου, μιλήσαμε με τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου. Ο Ανδρέας ένα χρόνο μετά την προβολή της σειράς, έκανε μια μικρή αναδρομή. “Πέρσι όταν ξεκινήσαμε δεν γνωρίζαμε την τύχη της σειράς. Βέβαια, την πιστεύαμε πάρα πολύ. Ήταν κάτι που φαινόταν ότι θα πάει καλά. Πιο πολύ το στηρίζουμε στην ομάδα για την επιτυχία της σειράς. Από την αρχή στόχος μας ήταν να κάνουμε πολλά εξωτερικά γυρίσματα και να μην κλειστούμε. Τα καταφέραμε αν και αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες”.

 

Αυτή τη στιγμή, τα γυρίσματα βρίσκονται στο επεισόδιο 40 και δουλεύουν περισσότερες από 12 ώρες τη μέρα! “Είμαστε ήδη στο επεισόδιο 40. Σταματήσαμε δύο εβδομάδες τον Αύγουστο και μετά ξαναγυρίσαμε στην Κύπρο για γυρίσματα. Κάθε μέρα γυρίζουμε ένα επεισόδιο. Πολύ τρέξιμο. Αυτό οφείλεται κυρίως στις οικονομικές συνθήκες. Αν είχαμε την άνεση να γυρίζουμε ένα επεισόδιο μέσα σε δύο μέρες θα ήταν πιο άνετα. Έχουν αλλάξει οι εποχές και πρέπει να συμβιβαστούμε με τα σημερινά budget. Έχουμε ρίξει νερό στο κρασί μας και κάνουμε αυτό που αγαπάμε”.

 

Ο Ανδρέας μας αποκάλυψε ότι ένα μέρος από το φετινό budget δόθηκε για την ανανέωση του εξοπλισμού το οποίο σημαίνει ότι θα δούμε ακόμη καλύτερη ποιότητα στις οθόνες μας.

 

Όσο για το θέμα που έγινε με τη φωτογραφία της Ellen DeGeneres που προβλήθηκε σε ένα από τα επεισόδια της προηγούμενης σεζόν, ο Ανδρέας σχολίασε “Προσπαθήσαμε να το προστατέψουμε όλο αυτό για να μη γυρίσει σε πλάκα. Δε θέλαμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτό, δεν υπήρχε περίπτωση να επωφεληθούμε από αυτό”.

Οι μισοί θέλουν την Μελίνα με τον Αχιλλέα και οι άλλοι μισοί με τον Σήφη

Για την Ελένη Βαΐτσου το Μπρούσκο ήταν η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά η οποία, μάλιστα, την εξέλιξε ως ηθοποιός. “Είμαι άλλη ηθοποιός συγκριτικά με το πρώτο επεισόδιο. Είναι η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Μέχρι το επεισόδιο 20 έβλεπα μεγάλη διαφορά και το έβλεπαν και οι άλλοι. Γύρω στο 50 το βρήκα και το κρατάω μέχρι σήμερα. Έμαθα τη δουλειά, πώς να κάνεις τηλεόραση. Εάν καταφέρεις και γίνεις άμεσος τότε όλα είναι πιο εύκολα στην τηλεόραση”.

Στο δρόμο της μιλούν αλλά δεν της ζητούν να είναι με τον Αχιλλέα αλλά αρκετοί με τον Σήφη! “Είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα”.

Η Ελένη αυτό το διάστημα ζει Κύπρο αφού εκεί γίνεται το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων. “Μένω στην Κύπρο. Είναι πολύ διαφορετική. Δυσκολεύομαι λίγο γιατί δεν έχω τις επιλογές που είχα στην Αθήνα. Είναι ένα μέρος που χρειάζεται αυτοκίνητο για να κινηθείς”.

Από τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 19.00 το Μπρούσκο παραμένει πιστό στο ραντεβού του με τους τηλεθεατές με νέα επεισόδια!