ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσικές Αγάπης: Ο Γιώργος Σαμπάνης στην πιο συναισθηματική εκτέλεση του «Μην Ανησυχείς». Ευχαριστούμε Γιώργο Αφρουδάκη

Η φωνή του χαρακτηριστική. Η χροιά του λατρεμένη. Ο Γιώργος Σαμπάνης έχεις τον τρόπο. Απλά, τον έχει. Όταν τραγουδά μπαλάντες με μεγάλη ευκολία σε κάνει να φουσκώσεις από συναίσθημα. Και το δάκρυ το δεχόμαστε. Ο κορυφαίος Έλληνας πολίστας, Γιώργος Αφρουδάκης, έκανε το θαύμα του και προκάλεσε/προκάλεσε τον Γιώργο Σαμπάνη στα πλαίσια του φιλανθρωπικού challenge Μουσικές Αγάπης της 24Media που στόχο έχει να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν με σκοπό την ενίσχυση του συστήματος Υγείας και των κοινωνικών δομών που πλήττονται από τον κορονοϊό.

Να σε κρατήσω σε αγωνία; Δεν το θέλω. Ο Γιώργος Σαμπάνης αποδέχθηκε την πρόκληση. Σε έχω προετοιμάσει εγώ για το συναίσθημα. Μην πεις ότι δεν είπα κουβέντα.

Σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη και μουσική δική του επιλέγει να μας αφιερώσει ένα από τα πολύ συγκινητικά του τραγούδια.

«Μην Ανησυχείς» τραγουδά από τον καναπέ του με την κιθάρα του στο χέρι και μην ανησυχείς όσα θα ακούσεις είναι υπέροχα. Μα, τι λυγμοί είναι αυτοί.

Η εκτέλεση είναι για repeat. Τώρα, αν ένιωσες την ανάγκη να το αφιερώσεις κι εσύ κάπου με τη σειρά σου, επικροτούμε.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ

Στήριξε και εσύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις κοινωνικές δομές που πλήττονται από τον κορονοϊό. Μπες στο site mousikesagapis.gr και κάνε τη δωρεά σου.