ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η ηθοποιός που αντικαθιστά την Κλέλια Ρένεση

Alpha

Ήταν τον Ιούνιο του 2023 που η Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε ότι αποχωρεί απο το cast της σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα που για 11η χρονιά θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του Alpha. Η Κλέλια Ρένεση ήταν το τηλεοπτικό «ταίρι» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, του κυρ Ηλία της Μουρμούρας που παραμένει στο πόστο του από την έναρξη της σειράς ως σήμερα.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει και το ρητό και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη “οδό Μουρμουράς”, καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη-Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας και να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα», είχε γράψει τότε μεταξύ άλλων η Κλέλια Ρένεση και τα σενάρια για το ποια ηθοποιός θα την αντικαταστήσει στη Μουρμούρα άρχισαν να σχηματίζονται.

Λίγο καιρό μετά μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, είχε αναφέρει πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του η ηθοποιός που θα γινόταν «ζευγάρι» με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη θα ήταν η Ελένη Γερασιμίδου που έχει ήδη εμφανιστεί στη Μουρμούρα ως μητέρα του κυρ Ηλία. Ωστόσο τώρα, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life παρουσιάζει μία άλλη ηθοποιό ως αντικαταστάτρια της Κλέλιας Ρένεση στη σειρα του Alpha.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, μετά από αρκετά δοκιμαστικά οι σεναριογράφοι της σειράς κατέληξαν το πρόσωπο που θα μπει στη ζωή του Ηλία, θα είναι η Παρθένα Χοροζίδου. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο κυρ Ηλίας θα επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας του για να ζήσει για λίγο καιρό μαζί της και στη συνέχεια μετακομίζει ξανά και γνωρίζει το πρόσωπο που θα εισβάλει στη ζωή του, το οποίο θα υποδυθεί η Παρθένα Χοροζίδου.

Όσο για την ηθοποιό που θα αντικαταστήσει την Ελένη Κοκκίδου, η οποία επίσης αποχώρησε απο τη σειρά μετά από 10 σεζόν, αυτή όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας θα είναι η Μαρία Κατσανδρή.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί μία γυναίκα που θα μπει στη ζωή του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) και θα απαλύνει τον πόνο του για την απώλεια της αγαπημένης του, Βούλας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast at Star δε, το νέο ζευγάρι που θα αντικαταστήσει τους Σπύρο Χατζηαγγελάκη και Μαρία Χάνου που αποχωρούν από τη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα, θα είναι η Εριέττα Μανούρη και ο Στάθης Κόικας που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά Άγριες Μέλισσες.