ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Milky Way: Το Twitter/X αποθεώνει τη Γιούλικα Σκαφιδά και συμφωνεί με τη «θεούσα»

Mega TV

Άλλο ένα επεισόδιο της σειράς Milky Way, ήρθε για να «ταράξει τα νερά» με τις φανταστικές ερμηνείες και τα προοδευτικά μηνύματα. Η σκηνή που κέρδισε τα περισσότερα σχόλια ήταν η συνομιλία των κοριτσιών πάνω στο θέμα της άμβλωσης και η ερμηνεία της Γιούλικας Σκαφιδά και του Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Στο έκτο επεισόδιο της σειράς, ο γαλαξίας του Βασίλη Κεκάτου συγκλονίζει το τηλεοπτικό σύμπαν φέρνοντας, όλους τους ήρωές του, στα όριά τους. Η απόδραση της Μαρίας και του Τζο στην Αθήνα μοιάζει πιο κοντά από ποτέ, αλλά η ζωή τούς επιφυλάσσει μία πολύ δύσκολη δοκιμασία. Για να φτάσουν στο «αθηναϊκό όνειρο», πρέπει πρώτα να ζήσουν τον απόλυτο εφιάλτη. Μετωπικές συγκρούσεις, πίστη που κλονίζεται, άνθρωποι που τα χάνουν όλα μέσα σε μία νύχτα και δεν έχουν από πού να κρατηθούν, εκδικητική μανία, αλλά και σωτήριο φως, που όπως πάντα βγαίνει μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι.

Στις δύσκολες στιγμές ο σκηνοθέτης παρουσιάζει τη δύναμη της φιλίας, αφού ο Τζο (Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος) απευθύνεται στην παρέα της Μαρίας (Κορίννα Ντουλλάαρτ) για να ζητήσει βοήθεια. Στη συζήτηση που εξελίσσεται, τα παιδιά της Gen Z, παρακολουθούμε να παραδίδουν μαθήματα ως προς το θέμα «έκτρωση» και να σπάνε θρησκευτικές απόψεις και στερεότυπα. Στα σχόλια στο Twitter/X, οι χρήστες απομόνωσαν τις πιο ανατρεπτικές προτάσεις και εξέφρασαν τη συγκίνησή τους. «Δεν έχουμε λόγο πάνω στο σώμα της», «Αμαρτία είναι να ζεις μία δυστυχισμένη ζωή», «Επειδή πιστεύω δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με ό,τι λέει η εκκλησία».

Milky Way Milky Way/Twitter/x

Ωστόσο, οι εκπλήξεις του επεισοδίου δεν σταμάτησαν εκεί. Σε άλλη σκηνή, βλέπουμε την Ελένη (Γιούλικα Σκαφιδά) να ξεσπά για όλα στον Γιώργο (Ανδρέα Κωνσταντίνου) και να του λέει όσα κρατούσε για χρόνια μέσα της. Η ερμηνεία των δύο αξιοθαύμαστων ηθοποιών προκάλεσε δέος και μετέτρεψαν τους ρόλους τους, σε έναν ακόμα λόγο για να δεις το Milky Way.

Συγκεκριμένα, στο Twitter/X αποθέωσαν τη σκηνή τσακωμού του ζευγαριού, γράφοντας «Τι σκηνή είναι αυτή φωτιά», «Γιούλικα Ανδρέα υποκλίνομαι», «οι απόλυτοι κυρίαρχοι της φετινής τηλεοπτικής σεζόν», ενώ για την Γιούλικα Σκαφιδά, συγκεκριμένα έγραψαν «ηθοποιάρα», «Τι ερμηνειάρα είναι αυτή Γιούλικα μας;», «Γιούλικα Σκαφιδά υποκλίνομαι», «mother is mothering».

Milky Way Twitter/X

Milky Way Twitter/X

Ο Βασίλης Κεκάτος είχε μιλήσει για τους στόχους που είχε θέσει γι’ αυτήν την πρώτη, ελληνική τηλεοπτική σειρά. «Θα ήθελα η βιομηχανία να εμπιστευτεί τη νέα γενιά, αυτή που έρχεται με ορμή για να αλλάξει ό,τι ξέραμε. Γιατί το κοινό έχει αποδείξει πως είναι εκεί. Ανοιχτό σε όλες τις προτάσεις, πρόθυμο να ακούσει, να δει και να νιώσει». Και απ’ όσο αποδεικνύεται, όσα επιθυμεί και ανέφερε, επιτυγχάνονται.