ΜΟΥΣΙΚΗ

Μια βραδιά αφιερωμένη στην ηλεκτρονική μουσική από τους Thievery Corporation

Η εμπειρία μας στο πιο χορευτικό live του Release Athens Festival από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr.

Τρίτη βράδυ, μετά τη δουλειά, βρεθήκαμε στην Πλατεία Νερού, ανυπομονώντας να αποφορτιστούμε από τα άγχη της ημέρας ακούγοντας λίγη καλή electronica, μουσική που σπάνια βρίσκεις πλέον στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Το χθεσινό live ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, χορεύοντας ανέμελα στους ρυθμούς των Thievery Corporation και των Black Pumas. Γνωστοί και αγαπημένοι του ελληνικού κοινού οι πρώτοι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι δεύτεροι, σε μία από τις ελάχιστες εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι στην Ευρώπη, μας χάρισαν ένα από τα πιο χορευτικά shows της φετινής χρονιάς.

Η εμπειρία μας έγινε σίγουρα πολύ πιο ξεχωριστή, καθώς είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το live των Thievery Corporation από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr. Το  οpaponline.gr για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ένας νέος κόσμος διασκέδασης, όπου μπορεί κανείς να βρει online όλα τα αγαπημένα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER3, ΠΡΟΤΟ). Μάλιστα, ως χορηγός της διοργάνωσης, το opaponline.gr δίνει σε όλους την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωρεάν διπλά εισιτήρια για τις επόμενες συναυλίες του Release Athens Festival. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Οι Thievery Corporation, με τον πολυσυλλεκτικό ήχο τους, είναι μια από τις σταθερές αξίες της ηλεκτρονικής μουσικής, εδώ και χρόνια, έχοντας επιρροές που ξεκινούν από dub/reggae και φτάνουν έως τη jazz και τη bossanova των 60s. Εννοείται πως ανυπομονούσαμε να ακούσουμε τα αγαπημένα μας κομμάτια «Web of Deception», «All that we Perceive» και «The Temple of I & I», και δεν φύγαμε παραπονεμένοι. Το κοινό τους αποθέωσε -δικαίως, θα έλεγε κανείς- μιας και δεν έχουν κατακτήσει τυχαία τη θέση τους ανάμεσα στα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως.

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Έχοντας στις αποσκευές τους τον δεύτερο δίσκο τους “Chronicles of a Diamond”, συνδυάζοντας στοιχεία soul, funk, R&B, και ψυχεδελικού ροκ, οι Black Pumas εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, το οποίο τους υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό. Το αγαπημένο μας κομμάτι, το «Colors», αργό και αισθησιακό, ήταν αυτό που ανυπομονούσαμε να ακούσουμε και η live version του ήταν σίγουρα καλύτερη από αυτό που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Όσοι πήγαμε από νωρίς, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και τον Anduze και τους The Budos Band, οι οποίοι έβαλαν το «λιθαράκι» τους στο απόλυτο βράδυ ηλεκτρονικής με instrumental ακούσματα, τα οποία έκαναν την ιδανική έναρξη στο βράδυ που θα ακολουθούσε στην Πλατεία Νερού.