ΓΑΜΟΣ

Μία μπομπονιέρα που θα φέρει γούρι

I am dreaming of a white Christmas, wedding day. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Yes I Do.gr φτιάχνει μία μπομπονιέρα που θα φέρει γούρι.

Και κάπως έτσι λέει το τραγούδι και κάπως έτσι το σκέφτηκες και εσύ. Ένα από τα θέματα που σε αγχώνουν πολύ είναι η μπομπονιέρα. Τι καλύτερο από το να δώσεις σε όλους τους καλεσμένους σου από ένα ρόδι για γούρι.

Και όταν λέμε γούρι, όχι ασημένιο για να ξοδεύεις μία περιουσία, αλλά πραγματικό ρόδι, από αυτά που θα σπάσουν στην πόρτα τους για να φέρουν γούρι.

Λίγες μέρες πριν το γάμο, πήγαινε σε ένα μεγάλο μανάβικο, αγόρασε καμιά 40αρα παραπάνω ρόδια από τους καλεσμένους και στρώσου.

Κόψε μικρά κομματάκια τούλι, μέσα στα οποία θα βάλεις ένα ένα τα κουφέτα και δέσε τα σε διαφορετικά μήκη στην άκρη του ροδιού με μία ωραία χριστουγεννιάτικη κορδέλα.

Στο σπίτι είχα όλα τα υλικά εκτός από χριστουγεννιάτικη κορδέλα (δεν έχω μπει ακόμη στο mood), οπότε η πραγματική μπομπονιέρα θα φαίνεται πιο grande. Επίσης και το ρόδι ήταν λίγο ταλαιπωρημένο, του εμπορίου θα είναι σίγουρα πανέμορφα και ολοστρόγγυλα.

Και βέβαια, οι μπομπονιέρες δεν μπορούν να είναι ”ασυνόδευτες”. Συνδυάστε τις με αντίστοιχα ποτά, γλυκά και βέβαια νυφική ανθοδέσμη.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

Σαββίνα Σκεπετάρη: Η πιο μικρή make up artist που κάνει μεγάλα θαύματα

Το πιο χαλαρωτικό δώρο γάμου. #NilayaMysticSpa