ANT1

Μελέτη VS Σπυροπούλου και τα σχόλια των “πρωινάδικων”

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη (9.1) στην εκπομπή "Μελέτησέ το" με καλεσμένη την Κλεοπάτρα Πατλάκη. Η συζήτηση πήγε στο "Μες την καλή χαρά" και τις δύο παρουσιάστριες, την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πρώτα προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. “Πιστεύω στα αυθόρμητα, στο ταλέντο, την καλή διάθεση, σε ομάδες και παρέες. Αν με προσέβαλλε κάτι στην εκπομπή δεν θα το έλεγα στην κάμερα. Όταν με πειράζει κάτι, το λέω σε αυτόν που το προκαλεί. Με όλους τους ανθρώπους της εκπομπής όπως και σε κάθε συνεργασία θέλω να έχω καλές σχέσεις, αλλά δεν μπορείς να γίνεις φίλος με όλους. Φίλες είναι οι κολητές μου από την Θεσσαλονίκη που είμαστε μαζί από το 1991“, είπε.

Όταν η Ελεονώρα “τα έχωσε”

Η Ελεονώρα, έδειξε πολύ ενοχλημένη σχετικά με την Κωνσταντίνα, λέγοντας: “Έχω αρχίσει και ενοχλούμαι πάρα πολύ από όλο αυτό το ‘μόκο και το δηθενισμό’ που μερικές φορές μας πιάνει όλους. Κάποια πράγματα με κάνουν και νιώθω ηλίθια. Θα μπορούσα να τα κατονομάσω, αλλά δεν το χω πάρει ακόμα απόφαση, γιατί δεν μ΄αφορά κατάλαβες τι γίνεται;”.

Όσο για την Κατερίνα Καραβάτου, η Ελεονώρα δήλωσε “Η Κατερίνα έκανε μια επιλογή και καλά έκανε. Και τη στηρίζει με πάρα πολύ καλό τρόπο και με πολύ αξιοπρέπεια κάτω από τις συνθήκες που το κάνει, τις οποίες ο κόσμος δεν γνωρίζει γιατί κοροϊδεύεται, εξαπατάται. Δεν νιώθουν οι άνθρωποι αυτοί ότι υπάρχουν 4 ή 5 τύποι και τύπισσες που υποτιμούν τη νοημοσύνη τους;“.

Το ξέσπασμά της, αναπαράχθηκε από αρκετές εκπομπές την επόμενη μέρα και κυρίως από τις πρωινές εκπομπές, “Το Πρωινό” και “Πρωινό μου”. Και τα σχόλιά τους ήταν υπέρ της Ελεονώρας.

 

Ας ξεκινήσουμε από “Το Πρωινό” και από τη Φαίη Σκορδά η οποία είπε “Εγώ κατάλαβα πως η Κατερίνα Καραβάτου δεν περνάει καλά, αλλά αυτό δεν βγαίνει στον κόσμο” με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά “Εγώ να δεχτώ ότι έχει δόντι! Έχει δόντι! Είναι η μόνη;“.

“Ο κόσμος κρίνει. Υπήρχαν άνθρωποι και συγκεκριμένα γυναίκες, με δόντι, που κάποιος προσπαθούσε να τις επιβάλλει και ο κόσμος δεν τις αγάπησε. Η Κωνσταντίνα θα κάνει κι άλλη εκπομπή, θα κάνει prime time, θα βγει στο πέλαγος και θα δούμε τι θα γίνει τότε“, συμπλήρωσε. “Πάντως όταν δίνει μια συνέντευξη έχει ενδιαφέρον“, κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Στο “αντίπαλο πεδίο”, το “Πρωινό Mou” την αρχή των σχολίων έκανε η Ελισάβετ Σπανού. “Υποτίθεται ότι όλοι πάνε να μιλήσουν ευθέως, αλλά δεν λένε σε τι ακριβώς αναφέρονται“, τόνισε η τραγουδίστρια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε “Υπάρχει ευνοϊκή μεταχείριση της Σπυροπούλου από το κανάλι, το οποίο δεν είναι κακό, αλλά μάλλον χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη εύνοια“.

Αν πας σε έναν μπουφέ δεν χρειάζεται να πέσεις να τα φας όλα“, σχολίασε η Τζένη Μπαλατσινού και ο Δημήτρης ανταπάντησε “το θέμα είναι να μην θες να φας το φαγητό του άλλου“.

 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε με άλλα λόγια, ό,τι υποστήριξε και η Φαίη Σκορδά “Την βρίσκω αγχωμένη και ‘πεσμένη’, υπό στρες στον τρόπο που μιλούσε. Τον φακό τον απέφευγε αγχωμένη. Καταπιέζεται“, επισήμανε.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την πλευρά της δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής τίποτα και όσοι ασχολούνται με τα τηλεοπτικά αναμένουν τι θα πει το Σάββατο (11/1) στο ‘Μες την καλή χαρά”.