TECH

Με το νέο Samsung Galaxy S22+, μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις κι άλλες τόσες επικές λεπτομέρειες, μέρα- νύχτα

Όταν γίνεσαι μαμά, 3 πράγματα αυξάνουν κατακόρυφα: η χαρά, το τρέξιμο και οι φωτογραφίες. Ένα φανταστικό τρίπτυχο που αν ήταν συσκευή, θα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, οπωσδήποτε super hi tech και πάντα παρούσα όταν την χρειάζεσαι. Η περιγραφή αυτή με οδηγεί απευθείας στο Galaxy S22+.

Το πιο σύγχρονο smartphone της Samsung το οποίο τολμώ να μαντέψω ότι σχεδιάστηκε από ανθρώπους που έχουν παιδιά και ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να κάνεις το κλικ- ακόμα και στις πιο λάθος συνθήκες φωτισμού και κίνησης- και να βγει κάτι πραγματικά άψογο που θα αποδίδει αυτή την ξεχωριστή στιγμή με το παιδί σου.

Σου μιλάω για επικές φωτογραφίες.

Τα παιδιά είναι απρόβλεπτα. Το δικό μου τουλάχιστον, πολύ. Και αεικίνητο, οπότε δύσκολα θα κάτσει να στηθεί για φωτογραφία πάνω από 3 δευτερόλεπτα (true story), ειδικά όταν πάμε βόλτα. Έλα όμως που αυτές οι βόλτες με το πατίνι και το ποδήλατο, συνήθως όταν ο ήλιος έχει πέσει, ακόμα και το βραδάκι, είναι ο πιο προσωπικός μας χρόνος και δίνουν εξαιρετικές αφορμές για φωτογραφία.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Αν είσαι γονιός, κατανοείς για τι πειρασμό μιλάω. Σε τρώει το χέρι σου να πατήσεις το κουμπί. Θέλεις η στιγμή να καταχωρηθεί. Να γίνει ανάμνηση, φωτογραφία, να μπει σε κάδρο, να κάτσεις να την χαζεύεις ώρες ολόκληρες. Το Galaxy S22+ είναι ο καλύτερος σύμμαχος για κάτι τέτοιο γιατί έχει φτιαχτεί για να καταγράφει τέλεια κάθε στιγμή μας ακόμη και εν κινήσει.

Ακόμα κι αν το πλάνο περιλαμβάνει δραστήριο 3χρονο πάνω σε ρόδες. Η κάμερα- ή για να είμαι ακριβής- το σετ καμερών με Nightography κάνει τη νύχτα μέρα σε βίντεο και φωτογραφίες. Με εκπληκτική λεπτομέρεια και χρώματα, τόσο σε φωτογραφίες, όσο και σε βίντεο. Η κάμερα επαγγελματικού επιπέδου καταγράφει σταθερά βίντεο χωρίς θόλωμα που παραμένουν ομαλά ακόμα κι όταν το «μοντέλο» δεν κάθεται σε ησυχία.

Galaxy S22 Ultra

Το νέο Samsung Galaxy S22+- το οποίο διαθέτει τον πιο γρήγορο επεξεργαστή σε Samsung– αναγνωρίζει ότι η έμπνευση και η πόζα δεν περιμένουν τον βέλτιστο φωτισμό. O αυτόματος ρυθμός καρέ αντιστοιχίζει την ταχύτητα fps με το περιβάλλον που βρίσκεσαι και η τεχνολογία Super Night Solution καθαρίζει τον θόρυβο σε κάθε πλαίσιο για υψηλής ποιότητας, ζωντανά πλάνα, είτε είσαι στον ήλιο είτε κάτω από τα αστέρια. Ο μεγάλος αισθητήρας μεγεθύνει τα pixel για για να υποδεχτεί περισσότερο φως, ενώ το Super Clear Glass περιορίζει τη λάμψη στον φακό — και όλα αυτά για να βγαίνουν οι νυχτερινές φωτογραφίες και τα βίντεο καθαρά όπως την ημέρα.

Samsung Galaxy S22+ για selfies και όλα δείχνουν ολόσωστα

Τα παιδιά συμπαθούν τις selfies γιατί μπορούν να βλέπουν τον εαυτό τους στην οθόνη, κι αυτό είναι πάντα δελεαστικό. Εμείς οι μεγαλύτεροι είμαστε κάπως πιο απαιτητικοί, γιατί το αποτέλεσμα της φωτογραφίας μάς ενδιαφέρει πολύ. Η selfie με Galaxy S22+ είναι μία αποκάλυψη. Η τριπλή πίσω κάμερα και η κάμερα selfie προσφέρουν υπέροχα πορτρέτα. Μην κρίνεις ποτέ έναν χαμηλό φωτισμό ακατάλληλο για φωτογραφία, προτού στηθείς για selfie μπροστά στα 10MP του Galaxy S22+.

Θα δεις χρώματα ολοζώντανα, λεπτομέρειες που θα σε εντυπωσιάσουν κι όλα αυτά σε συνδυασμό με τη δυνατότητα για συνεχόμενες σταθερότατες λήψεις. Το Super HDR αποτυπώνει 64 φορές περισσότερες χρωματικές πληροφορίες, ακόμα και σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού, ενώ η γωνία διόρθωσης OIS έχει βελτιωθεί κατά 58%. Δεν θα ξέρεις ποια φωτογραφία να πρωτοδιαλέξεις, πίστεψέ με.

Samsung Galaxy S22

Και το ακόμα καλύτερο είναι πως ενώ εσύ «αιχμαλωτίζεις» τη στιγμή με το παιδί σου, τα χρώματα του ουρανού στο background δείχνουν ονειρεμένα στην οθόνη του Samsung Galaxy S22+, η οποία αποδίδει στο 100% την ανάλυση των εικόνων και των επαγγελματικού επιπέδου βίντεο. Χωρίς το παραμικρό θόλωμα, έχεις πάντα πάνω σου έναν επαγγελματία φωτογράφο. Κι όταν λέω πάντα, δεν υπερβάλλω, αφού το Samsung Galaxy S22+ διαθέτει μπαταρία ιδανικά φτιαγμένη για εκείνους που ξεχνούν να φορτίσουν το κινητό τους (εγώ). Smartphone, όνομα και πράγμα.

Samsung Galaxy S22

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.