ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef 4: Οι πρώτοι 8 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι

Instagram.com/masterchefgr

Η πρώτη μέρα του bootcamp στο MasterChef 4 ολοκληρώθηκε και στο επεισόδιο που είδαμε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, μάθαμε ποιοι 8 διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη ποδιά και να μπουν στο σπίτι. Οι παίκτες όπως και την προηγούμενη σεζόν επιλέγονται από κάθε σεφ για να μπουν στην ομάδα του και να διαγωνιστούν στο reality μαγειρικής του Star.

Οι τρεις κριτές λειτουργούν και σαν μέντορες για τα μέλη των ομάδων τους σε αυτό το μαγειρικό ταξίδι που έχουν ξεκινήσει. Στο πρώτο επεισόδιο των bootcamps του MasterChef 4 ο Σωτήρης Κοντιζάς συγκέντρωσε στην ομάδα του 4 παίκτες, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έβαλαν στο δυναμικό της ομάδας τους από δύο παίκτες.

Οι τρεις ομάδες μέχρι στιγμής

Η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά μέχρι στιγμής απαρτίζεται από τον Διονύση (τον παίκτη που μαγείρεψε την αγαπημένη συνταγή του γιου του που έφυγε από τη ζωή στις οντισιόν), τη Μαρλέν, τον Κωνσταντίνο και τη Σεμίνα (που ο πατέρας της δεν μπορούσε για καιρό να αποδεχτεί το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει).

Στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη μπήκαν ο Κωνσταντίνος και η Μάγδα και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο Ιορδάνης και η Ηλιάνα.

Η ανατροπή στο bootcamp του MasterChef 4

Φυσικά το επεισόδιο είχε και συγκίνηση και γέλια και κλάμα αλλά και μία μεγάλη ανατροπή. Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδιωξε έναν από τους υποψήφιους παίκτες πριν ακόμα δοκιμάσει το πιάτο του. Ο Παναγιώτης δήλωσε στους κριτές ότι προτεραιότητά του είναι η επιχείρησή του και ο Σωτήρης Κοντιζάς αντέδρασε. «Τότε τι ήρθες να κάνεις εδώ; Υπάρχουν άτομα, τα οποία είναι διατεθειμένα να φτάσουν μέχρι τον τελικό», του είπε και με συνοπτικές διαδικασίες ο Παναγιώτης αποχώρησε.