ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef spoiler: Επιστρέφει στο παιχνίδι η Μαργαρίτα;

Το βράδυ του Σαββάτου 10 Απριλίου, η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στο MasterChef, αφού είδε την πόρτα της εξόδου από το reality μαγειρικής του Star, το φαβορί του, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Η ίδια και δύο ακόμα συμπαίκτες της που ήταν προτεινόμενοι προς αποχώρηση συμμετείχαν σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου κι εκείνη δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει. Spoiler όμως, που κυκλοφόρησε για το MasterChef θέλει τη Μαργαρίτα να επιστρέφει στο MasterChef.

Το πιάτο ήταν ένα γλυκό του Μαρίνου Κοσμά και η Μαργαρίτα, μην καταφέρνοντας να ολοκληρώσει την αντιγραφή της, ήταν εκείνη που αποχώρησε από το MasterChef. Η Μαργαρίτα ήταν η αρχηγός της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας και καθώς η ομάδα της έχασε, ανέλαβε την ευθύνη και βγήκε οικειοθελώς κατ’ αυτόν τον τρόπο υποψήφια προς αποχώρηση. Η Μαρία και ο Παναγιώτης αγωνίστηκαν μαζί της και η Μαργαρίτα ήταν εκείνη που δεν τα κατάφερε. Η ίδια είχε εξομολογηθεί στην κάμερα της παραγωγής ότι ντρεπόταν να παρουσιάσει το πιάτο της καθώς ήξερε ότι δεν ήταν ολοκληρωμένο.

Οι βαθμολογίες μπήκαν και το φαβορί του MasterChef βρέθηκε εκτός παιχνιδιού ενώ η έξοδός της έγινε σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποχώρησε από το MasterChef και συγκινήθηκε και το Twitter

 

Δεν χρειάζεται όμως να δακρύσεις κι εσύ για τη Μαργαρίτα, καθώς spoiler που παρουσίασε η εκπομπή “Happy Day” τη θέλει να επιστρέφει στο MasterChef. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν εκείνη που αποκάλυψε στο “Happy Day” ότι στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι επιστροφές των παικτών στο σπίτι του MasterChef, και μία από τους παίκτες που θα ξαναμπούν στο reality μαγειρικής του Star θα είναι και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Οι τρεις ακόμα παίκτες που έχει γραφτεί ευρέως ότι θα επιστρέψουν στο MasterChef είναι οι Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρος Συνοδινός και Ιωάννης Αυλωνίτης.

Ποια είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη που σύμφωνα με τα spoiler επιστρέφει στο παιχνίδι

Η Μαργαρίτα είναι αδιαμφισβήτηα ένα από τα φαβορί του MasterChef φέτος και αν τα spoiler επιβεβαιωθούν θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να το αποδείξει. Το κοινό την έχει στην καρδιά του, όπως απέδειξε η αντίδραση του Twitter στην αποχώρησή της κι εκείνη είναι αποφασισμένη να πετύχει όπως μαρτυρά το βιογραφικό της, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Η Μαργαρίτα ήρθε στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.

Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της. Οι σπουδές της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, την οδήγησαν στο εξωτερικό, όπου έζησε για αρκετά χρόνια.

Η αντιδραστική και αυθόρμητη Μαργαρίτα δεν δίστασε να απορρίψει σημαντικές προτάσεις στο εξωτερικό, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον ζαχαροπλάστη σύντροφο της.

Το μαγειρικό ταξίδι για εκείνη δεν σταματά ποτέ. Αυτή τη φορά ετοίμασε βαλίτσες και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τον τελικό του MasterChef 5»