ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξέρει ΚΑΙ να χορεύει (αυτό, και μια κλεφτή ματιά στο καμαρίνι του)

24 MEDIA Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Ένας ακόμα κύκλος του MasterChef, ο 5ος, έληξε πανηγυρικά αφού αναδείχθηκε από αυτόν η πρώτη γυναίκα νικήτρια του reality μαγειρικής στη χώρα μας. Πώς έκλεισε κι αυτός ο κύκλος του MasterChef; Με τους κριτές του (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος) να ανακοινώνουν ότι έρχεται η νέα τηλεοπτική σεζόν και το MasterChef 6.

O Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φόρεσαν χθες τα καλά τους και εμφανιστηκαν στην οθόνη μας live από το studio του MasterChef για τα τελευταία 45 λεπτά μετάδοσης του reality μαγειρικής του Star, την ανακοίνωση των βαθμολογιών και την ανάδειξη της νικήτριας.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με το παπιγιόν του, ήταν εκείνος που ανακοίνωσε την τελευταία βαθμολογία αλλά κι αυτός που έγινε viral στο Twitter με την απόλυτη χαρά στο πρόσωπό του καθώς πανηγύριζε το τέλος του κύκλου στο πλευρό της Μαργαρίτας Νικολαΐδη.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε ξεκινήσει τον αποχαιρετισμό στον 5ο κύκλο του MasterChef ήδη από την ώρα προβολής του προγράμματος, όταν μέσω Instagram Stories μάς πήρε μαζί του σε μία τελευταία τουρνέ στα καμαρίνια.

Instagram.com/scontizas

Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef Instagram.com/scontizas

Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef Instagram.com/scontizas

Instagram.com/scontizas

Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef Instagram.com/scontizas

Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef Instagram.com/scontizas

Οι φωτογραφίες του με τους υπόλοιπους κριτές του MasterChef στον καθρέπτη του καμαρινιού, ένα απόκομμα που έδειχνε την τρελή ομοιότητα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με πρώην παίκτη του MasterChef (όχι που θα έλειπε το τρολάρισμα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο) και μία ξεχασμένη μπανάνα – επιστημονικό πείραμα ζύμωσης, ήταν ανάμεσα στα αντικείμενα που μας έδειξε από το καμαρίνι του ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο ίδιος σιγά σιγά άρχισε να μας βάζει στο κλίμα του τελικού δείχνοντας μας στοιχεία της προετοιμασίας της παραγωγής για τη μεγάλη βραδιά.

Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef Instagram.com/scontizas

Σωτήρης Κοντιζάς MasterChef Instagram.com/scontizas

Ο Σωτήρης Κοντιζάς χορεύει με τη δεύτερη οικογένειά του, την ομάδα του MasterChef

Οι αποχαιρετισμοί δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να αφιερώσει μία ανάρτησή του στο Instagram στους συνεργάτες του στο MasterChef και το έκανε φανερώνοντας παράλληλα στους διαδικτυακούς του φίλους ένα ακόμα χάρισμά του. Μπορεί να τον ήξερες για το ταλέντο του στη μαγειρική και την γοητεία του, αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς ξέρει και να χορεύει. Το απέδειξε με το video που μοιράστηκε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μαζί με τους υπόλοιπους κριτές και μέλη της παραγωγής, χορεύουν το τραγούδι “Billie Jean” του Michael Jackson, εύθυμοι και γελαστοί όπως ήταν και στο επεισόδιο του τελικού του MasterChef. Σύμφωνα με τον chef, έτσι κάνει ζέσταμα η ομάδα του MasterChef την οποία χαρακτήρισε «δεύτερη οικογένεια» κάνοντας tag όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Εις το επανιδείν, λοιπόν κι ευχόμαστε το ταλέντο του Σωτήρη Κοντιζά στον χορό να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από την ομάδα του MasterChef την επόμενη σεζόν. Καλές οι κουζίνες, αλλά αν τις συνδυάσετε με τις πίστες για χάρη του Σωτήρη Κοντιζά, το τηλεοπτικό κοινό πολύ θα το εκτιμούσε.