ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε ένα «ξέσπασμα» με το γάντι

Instagram.com/chef_koutsopoulosleonidas

Το MasteChef έχει σταματήσει τα γυρίσματά του λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, αλλά ακόμα και τώρα προβάλλονται νέα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Το επεισόδιο της Τετάρτης , 25 Μαρτίου, περιλάμβανε ένα απαιτητικό Τεστ Δημιουργικότητας για τους παίκτες. Κατά τη διάρκεια της κρίσης των πιάτων των παικτών από την κριτική επιτροπή σημειώθηκε μια στιγμή έντασης με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κιαζόλι. Απέναντί του βρισκόταν ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ταυτισμένος στο μυαλό των τηλεθεατών με το χιούμορ που εκφράζεται στο ριάλιτι μαγειρικής και στο Twitter. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ο «αυστηρός» κριτής του MasterChef, ωστόσο αυτή τη φορά ένιωσε έντονη δυσαρέσκεια με τον παίκτη και δεν δίστασε να την εκφράσει. Η αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήρθε όταν ο Ηλίας Κιαζόλι προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το πιάτο του.

Ο Ηλίας παρουσίαζε το πιάτο του που είχε ως βασικό συστατικό το κακάο. Καθώς δεχόταν την κριτική του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος του μίλησε για έλλειψη δημιουργικότητας, ο Ηλίας απάντησε: «Chef πολύ θα το ήθελα να κάνω κάτι δημιουργικό αλλά σε 45 λεπτά δεν γίνεται και που το θέλω. Συγγνώμη κιόλας». Τι ήθελε να το πει; Δεν έλεγε απλά «Ό,τι πείτε;». Ίσως κάτι τέτοιο να ήταν προτιμότερο. Σίγουρα θα το προτιμούσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως θα δεις παρακάτω.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε φανερά ενοχλημένος στον Ηλία

«Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Να σου δώσουμε τα χαρτιά και να μας πεις πόση ώρα θα μαγειρεύεις;», αναρωτήθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απευθυνόμενος στον διαγωνιζόμενο.

«Τους χρόνους, τις δοκιμασίες και τα ζητούμενα – θα το πω μια τελέυταία φορά – είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε. Να τα βάζουμε κάτω, να λέμε τι ζητάμε και όποιος μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, προς Θεού, εννοείται, αλλά να το κρατάει για τον εαυτό του», συμπλήρωσε ο κριτής του MasterChef.

«Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς. Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει. Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω», κατέληξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η ενόχληση έντονη, παρόλο που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατάφερε να την εκφράσει με το «γάντι». Μέρος του ξεσπάσματός του, είχαμε δει ήδη από το trailer του επεισοδίου.

To MasterChef έχει μετατραπεί στον νέο «βασιλιά» της Prime Time ζώνης, μετά και την παύση της προβολής νέων επεισοδίων της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που αυτή τη σεζόν κρατούσαν τα σκήπτρα της ζώνης προβολής τους. Το επεισόδιο της 25ης Μαρτίου σημείωσε 31,6% τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού και 39,3% στο δυναμικό κοινό.