ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Η αποχώρηση του Ιωάννη και τα βιτριολικά tweets για την «κλίκα»

Το τελευταίο επεισόδιο του MasterChef που παρακολουθήσαμε έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη καθώς αποχώρησε από τον διαγωνισμό ο Ιωάννης Χαραλάμπους. Ήταν ένα από τα φαβορί για την τελική πεντάδα αλλά και πιο ψηλά.

Οι 3 υποψήφιοι του MasterChef

Ο Ιωάννης ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση από το MasterChef μαζί με τον Ηρακλή και τον Τζον. Στην τσέπη του βέβαια υπήρχε η «χρυσή κάρτα», την οποία είχε κερδίσει κάποιες εβδομάδες νωρίτερα μαγειρεύοντας το καλύτερο πιάτο.

Κάνοντας χρήση θα μπορούσε να αποφύγει τη δοκιμασία και να επιστρέψει ασφαλής στο σπίτι του MasterChef.

Η απόφαση του Ιωάννη

Μετά από μία φορτισμένη κουβέντα με τους συμπαίκτες του να τον συμβουλεύουν να την χρησιμοποιήσει προς όφελός του, εκείνος αποφάσισε να μαγειρέψει.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα υπολόγιζε και ήταν εκείνος που έκανε την πιο αδύναμη προσπάθεια στη δοκιμασία «πιάτο αντιγραφής».

Η ανακοίνωση του αποτελέσματος έφερε δάκρυα στα μάτια των συμπαικτών του και πιο συγκεκριμένα στην παρέα του, Ηλία-Γιώργο-Κώστα.

Το Twitter βλέπει «κλίκα»

Το Twitter δεν το πήρε και πολύ καλά θεωρώντας πως η «κλίκα» τον «έφαγε» καθώς αν έκανε χρήση της κάρτας τη θέση του στη δοκιμασία αποχώρησης θα έπαιρνε είτε ο Διονύσης, είτε ο Γιώργος.

Η πρώτη ανάρτηση του Ιωάννη μετά την αποχώρηση

Στην πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά την αποχώρηση, ο παίκτης έγραψε στίχους ενός ποιήματος το οποίο είχε απαγγείλει στους κριτές σε παλιότερο επεισόδιο του MasterChef.

«Η γη ξαναγεννιέται

Και ο καιρός πέρασε, το κορίτσι έγινε γυναίκα, η γυναίκα έγινε γριά, η γριά πέθανε, έγινε σκουλήκια, τα σκουλήκια έφεραν λίπασμα, το λίπασμα έφερε λουλούδι, το λουλούδι έγινε δέντρο, το δέντρο έφερε καρπούς, οι καρποί γίνανε δάση και η γη ξαναγεννιέται.

Ιωάννης Χαραλάμπους

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας».