ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef 4: Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες την εβδομάδα

instagram.com/masterchefgr/

Η φάση του bootcamp έφτασε στο τέλος της και οι 23 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι έχουν ήδη ανακοινωθεί και είναι οι εξής: Ηρακλής Αποστολίδης, Ιορδάνης Αράπογλου, Σταύρος Βαρθαλίτης, Θεοχάρης Βιγλάκης, Ηλιάνα Βλάχου, Κωνσταντίνος Γατόπουλος, Ντέμη Γεωργίου, Σταύρος Γεωργίου, Μάρλεν Γρυντάκη, Ηλίας Ηλιόπουλος, Σεμίνα Κατσίβα, Ηλίας Κιαζόλι, Μαγδαληνή Κοπαλίδου, Γιώργος Λασκαρίδης, Κατερίνα Λένη, Δημοσθένης Μασσαλάς, Μαρία Μπέη, Κώστας Νταλιάνης, Μαριάννα Πουλμεντή, Διονύσης Πρώιος, Ιωάννης Χαραλάμπους, Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος, John Levi Reano.

Η διαδικασία των auditions ήταν απαιτητική. Οι κριτές του MasterChef 4 κλήθηκαν να διαλέξουν προσεκτικά τους μάγειρες που θα περνούσαν στην επόμενη φάση. Οι 50 ποδιές έγιναν 24. Η παίκτρια που αποχώρησε την τελευταία στιγμή ήταν η Γιώτα.

Πέρα από τις μαγειρικές γνώσεις που θα πάρουν, η προβολή και τα χρήματα είναι δύο παράγοντες που πρέπει να συνυπολογιστούν. Δεν είναι τυχαίο ότι οι αιτήσεις συμμετοχής έφτασαν τις 6.000.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο εβδομαδιαίος μισθός των παικτών είναι 300 ευρώ. Επομένως, για έναν μήνα παραμονής θα λάβουν 1.200 ευρώ. Όχι, κι άσχημα.

Παράλληλα στο ίδιο θέμα, παρουσιάστηκε το συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες με την παραγωγή. Μέσα σε αυτό προβλέπονται όλα τα πιθανά σενάρια που αφορούν στους διαγωνιζόμενους, ακόμα και τα δικαιώματα για τις ατάκες που λένε, όπως ήταν το «κρατς» και το «εν κουλί» και έχει ισχύ για έναν ολόκληρο χρόνο.