MASTERCHEF

Master Chef Junior: Η Ελένη Ψυχούλη ποστάρει την πρώτη φωτογραφία του μαγειρικού show

Η αποκάλυψη της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν δεν είχε καρύδες και εξωτικά νησιά. Ή μάλλον είχε καρύδες, αλλά μόνο αν τύχαινε να είναι το βασικό υλικό μιας δοκιμασίας στην κουζίνα. Ο δεύτερος κύκλος του Master Chef από το Star έφερε ανέλπιστα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι της Κηφισιάς, το οποίο φυσικά και δεν άφησε την ευκαιρία να πέσει κάτω. Έτσι, πριν τον τρίτο κύκλο (και το στοίχημα να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού και να μην κουράσει) φέρνει τους τηλεοπτικούς δέκτες μας από τέλη Σεπτέμβρη την παιδική εκδοχή του μαγειρικού διαγωνισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα για το Master Chef Junior προχώρησαν ασταμάτητα μέσα στο καλοκαίρι και το κανάλι θα διαθέτει σχεδόν το σύνολο των επεισοδίων με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Η γαστρονόμος Ελένη Ψυχούλη, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, που αναδείχθηκε μέσα από το MasterChef 2 θα είναι οι γευσιγνώστες, σε ρόλο μέντορα για τους μικρούς σεφ.

Η Ελένη Ψυχούλη ανάρτησε μάλιστα στον λογαριασμό της στο instagram την πρώτη φωτογραφία από το promo της εκπομπής με τους τρεις κριτές και έναν μικρό μάγειρα.

#ερχόμαστετοΣεπτέμβρη#masterchefjuniorgreece

A post shared by Eleni Psihouli (@elenipsyhouli) on

Το cast των επίδοξων μαγείρων έγινε με πολύ μεγάλη προσοχή, καθώς μπορεί ο στόχος του παιδικού Master Chef να μην είναι ο ακραίος πολλές φορές ανταγωνισμός, όμως από το κανάλι επιθυμούν να αναδείξουν μικρά αστεράκια που θα κερδίσουν τον τηλεθεατή, τόσο με το ταλέντο τους, όσο και με το «σκέρτσο» τους. Εδώ και κάποια εικοσιτετράωρα, το κανάλι έχει δώσει μικρά teaser από την εκπομπή στην οποία μας παρουσιάζονται τα παιδιά που θα δούμε στη συνέχεια στο παιχνίδι και πρέπει να πούμε πως τα πρώτα δείγματα μοιάζουν ενθαρρυντικά.

Η εκπομπή διαγωνισμού μαγειρικής δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχα παιδιά ηλικίας μεταξύ 8 και 13 ετών, να επιδείξουν τις μαγειρικές ικανότητες και την αγάπη τους για το φαγητό, μέσα από μια σειρά νόστιμων και διασκεδαστικών προκλήσεων.

 

Ο Μανόλης Παπουτσάκης δούλεψε στην Θεσσαλονίκη στην κουζίνα του κρητικού εστιατορίου «Μυρσίνη» και αφού πέρασε από τις κουζίνες άλλων εστιατορίων, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του κρητικό εστιατόριο, το «Χαρούπι», του οποίου είναι και ο σεφ. Ταυτόχρονα έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια την κουζίνα του εστιατορίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

«Δεν το επέλεξα εγώ αυτό το επάγγελμα. Αυτό ήρθε και με βρήκε. Το δοκίμασα, τα βρήκαμε και του χάρισα την ψυχή μου. Η μαγειρική είναι για μένα ζωή, ελπίδα, αυτοσυγκέντρωση, πειθαρχία, ψυχανάλυση, μοίρασμα, γιορτή, αγάπη» έχει δηλώσει στο παρελθόν η Ελένη Ψυχούλη που αναλαμβάνει πρώτη φορά παρόμοια καθήκοντα στην τηλεόραση. Την τηλεμαγείρισσα είχαμε δει στην δεύτερη σεζόν του Master Chef ως καλεσμένη σε δοκιμασία, κάτι που μάλλον έβαλε ιδέες στην παραγωγή προκειμένου να συνεργαστούν μαζί της.