ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μαρία Ναυπλιώτου: Η ερωτική σκηνή με τον Δημήτρη Μοθωναίο στην Παραλία και τα απροσδόκητα σχόλια των διάσημων φίλων τους

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΓΙΑΙΤΖΟΓΛΟΥ WATKINSON/ 24Media

Ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Μαρία Ναυπλιώτου συμπρωταγωνιστούν στη σειρά της ΕΡΤ, Η Παραλία. Εκείνος υποδύεται τον Χάρι, τον γιατρό της κοινότητας των χίπι στα Μάταλα, που επίσης φροντίζει τους αρρώστους στα γύρω χωριά. Εκείνη υποδύεται τη Χήρα, το πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή του για να την αλλάξει, μετά την τραγική απώλεια της συντρόφου του, Υπατίας (την υποδύθηκε η Δανάη Μιχαλάκη στη σειρά). Η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Δημήτρης Μοθωναίος θα επηρεάσουν ο ένας τον άλλο στη σειρά με πολλούς τρόπους. Η χημεία τους είναι αδιαμφισβήτητη και ο Δημήτρης Μοθωναίος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία σκηνή που θα σου δώσει ένα ελάχιστο δείγμα γι’ αυτήν.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Μαρία Ναυπλιώτου είχαν μία ερωτική σκηνή στην Παραλία, που σύμφωνα με τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, αποδείχθηκε ότι συνέβη στη σφαίρα της φαντασίας του Χάρι. Παρόλο που αποτελούσε φαντασίωση, η σκηνή γυρίστηκε, ο Δημήτρης Μοθωναίος τη μοιράστηκε και οι διάσημοι φίλοι του ίδιου και της Μαρίας Ναυπλιώτου ενθουσιάστηκαν, αστειεύτηκαν, θαύμασαν τους 2 ηθοποιούς.

«Το κουβερλί από που;» ρώτησε με χιούμορ η Ρούλα Ρέβη. «Αχ μας κάψωσες πρωινιάτικα», ανέφερε η Μαρία Κωσνταντάκη, ενώ οι Ολυμπία Κρασαγάκη, Ζέτα Δούκα και Έλενα Χριστοπούλου αρκέστηκαν σε μονολεκτικές αντιδράσεις, όπως βλέπεις παρακάτω. Η Δωροθέα Μερκούρη με τη σειρά της έκανε μία χιουμοριστική αναφορά στο «αγκαπημένο», την περσόνα που για καιρό είχε υιοθετήσει στο Instagram ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Μοθωναίος Ναυπλιώτου Instagram.com/motho_naios

Instagram.com/motho_naios

Τα σχόλια συνεχίστηκαν από followers του Δημήτρη Μοθωναίου που ζήτησαν από τη συγγραφική ομάδα της Παραλίας κι άλλες τέτοιες σκηνές, και εξέφρασαν την απογοήτευσή τους που η σκηνή αυτή ήταν όνειρο.

«Η Χήρα είναι ένα άτομο που έχει χτυπηθεί από τη μοίρα. Έχει βιώσει την απώλεια έχει χάσει αγαπημένους της ανθρώπους κι έχει επιλέξει να ζει απομονωμένη, μακριά από το χωριό. Νιώθει συνεχώς ότι απειλείται, οπότε έχει μία επιθετική στάση απέναντι στους ανθρώπους. Μέχρι που μπαίνει στη ζωή της ο πιτσιρικάς και ο Χάρι κι αρχίζει να αλλάζει εντελώς ο τρόπος που σκέφτεται, αυτά που θέλει και σιγά σιγά αναθεωρεί τις επιλογές της», είχε πει για τον ρόλο της στην Παραλία η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η Μαρία Ναυπλιώτου εμφανίστηκε στην τηλεόραση με τη σειρά Η Αίθουσα του θρόνου. Η ίδια είχε μιλήσει στο LadyLike για το γεγονός ότι έχει εμφανιστεί σε λιγοστές σειρές στα χρόνια που ακολούθησαν.

«4 σειρές έχω κάνει στην τηλεόραση μαζί με την Αίθουσα του Θρόνου. Επιλογή μου ήταν, ναι, γιατί ήμουν πάντα πολύ αφοσιωμένη στο θέατρο και πάντα η προτεραιότητά μου ήταν εκεί. Υπήρξαν και πράγματα πού ήθελα να κάνω αλλά δεν μπορούσα γιατί δεν μου πήγαινε η καρδιά να αφήσω το θέατρο. Δεν ήταν επιλογή μου γιατί όλα τα απέρριπτα, όχι. Aλλά ήταν το θέατρο πάντα προτεραιότητα», είχε πει το καλοκαίρι του 2023 η Μαρία Ναυπλιώτου, πριν βρεθεί στην 5η τηλεοπτική σειρά της καριέρας της.

Στην ερώτηση αν θα κάνει περισσότερη τηλεόραση απ’ ό,τι θέατρο, την εποχή της άνθισης της ελληνικής μυθοπλασίας που βιώσαμε η Μαρία Ναυπλιώτου απαντούσε: «Αυτό εξαρτάται πάντα από τις προτάσεις που σου κάνουν πάντα. Κοίτα, μεγαλώνοντας, κουραζόμαστε η αλήθεια είναι αλλά οι μεγάλες αγάπες είναι μεγάλες αγάπες, δεν αλλάζουν πάρα πολύ. Αλλά δεν είναι τα πράγματα απόλυτα ή στεγανά».