ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μαρία Καβογιάννη: Η εγκυμοσύνη της στη σειρά Ντόλτσε Βίτα και οι άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα

Instagram.com/maria_kavogianni_official

Άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς Ντόλτσε Βίτα μοιράστηκε 26 χρόνια μετά την προβολή της, η Μαρία Καβογιάννη. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια της σειράς.

«Το σενάριο της σειράς ήταν εξαιρετικό, με σπάνιο χιούμορ. Όλοι οι συνεργάτες ήταν καταπληκτικοί. Οι αντιδράσεις των ανθρώπων όταν μας συναντούσαν στον δρόμο ήταν πολύ θετικές και μας ένιωθαν οικείους. Στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου είχα πολύ άγχος και δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Η Άννα Παναγιωτοπούλου με βοήθησε πάρα πολύ», σημείωσε η Μαρία Καβογιάννη.

Η Μαρία Καβογιάννη υποδύθηκε την Ασπασία στη σειρά Ντόλτσε Βίτα, που δημιούργησαν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Λευτέρης Παπαπέτρου για το Mega το 1995. Η ηθοποιός μίλησε στη συνέχεια για τον ρόλο της στην κωμική σειρά που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

«Η Ασπασία μου άρεσε γιατί έβλεπε τα πράγματα με μία δική της οπτική, παράλογη, αλλά με χιούμορ. Ισχύει ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήμουν έγκυος στην κόρη μου. Υπήρχε ένα παρασκήνιο στη σκηνή με το “I will survive”, που έπρεπε να συγυρίζω και να το λέω δύο φορές», αποκάλυψε η Μαρία Καβογιάννη.

«Εγώ όμως δεν σταμάταγα να το τραγουδάω και συνέχιζα χωρίς να καταλαβαίνω γιατί με αφήνουν τόση ώρα. Γέλαγαν όλοι στο γύρισμα», πρόσθεσε η Μαρία Καβογιάννη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός μοιράστηκε μία από τις δύσκολες στιγμές που είχε βιώσει στα γυρίσματα. Κι όσο δύσκολη κι αν ήταν για εκείνη, σίγουρα θα είναι ξεκαρδιστική καθώς θα τη διαβάζεις. «Μία δύσκολη στιγμή που θυμάμαι ήταν στην Κέρκυρα, όταν με τραβούσαν ενώ περπατούσαμε στα καλντερίμια, ώσπου με έχασαν κι εγώ έπαιζα μόνη μου», σημείωσε η Μαρία Καβογιάννη.

«Επίσης πολύ αστεία στιγμή ήταν όταν τραγουδούσα “Μακαρένια”, κάνοντάς το λάθος», ανέφερε η Μαρία Καβογιάννη. Η ίδια αναφέρθηκε και σε μία ακόμα άγνωστη λέξη που είχε εκτός από τη λέξη Macarena. «Έμαθα πολύ αργότερα τι είναι ο κορμοράνος, είναι ένα είδος πουλιού», είπε γελώντας η ηθοποιός.

«Στο τελευταίο επεισόδιο, όπως όταν τελειώνει μία επιτυχημένη σειρά και μάλιστα όταν έχουμε περάσει καλά, ήταν μία πολύ πολύ συγκινητική στιγμή. Είχαμε όλοι συγκινηθεί που τέλειωσε όλο αυτό», πρόσθεσε η ηθοποιός. Εδώ εμείς συγκινούμαστε κάθε φορά που το βλέπουμε σε επανάληψη, οι άνθρωποι που το δημιούργησαν δεν θα συγκινούνταν;

Η Μαρία Καβογιάννη φέτος επιστρέφει τηλεοπτικά στο Mega, μέσα από τη σειρά Ο Δάσκαλος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ταυτόχρονα, πρωταγωνιστεί στην παράσταση Το Τρίτο Στεφάνι, στο θέατρο Παλλάς.