ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μαρία Μπακοδήμου: «Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο»

Papadakis Press

«Κι εγώ και η ομάδα πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει το καλύτερό μας, μόνο λυπόμαστε». Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά πρώτη φορά δημόσια για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή Γεια σου στον ΣΚΑΙ.

Νέα εκπομπή και θέλει χρόνο, θα πεις. Το δίκιο σου βουνό. Κι αυτή η διαρκής συζήτηση για τα νούμερα τηλεθέασης; Κι αυτή κάπως αχρείαστη μου φαίνεται και στρεσογόνα (ακόμα παραπάνω) για τους επαγγελματίες, όπως η Μαρία Μπακοδήμου.

Και στην τελική. Υπάρχουν και προσπάθειες που δεν αποδίδουν, που δεν πετυχαίνουν τον στόχο, πάντα σύμφωνα με γνώμονα τα νούμερα τηλεθέασης. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της τηλεόρασης κι αυτό η Μαρία Μπακοδήμου το γνωρίζει πολύ καλά.

Μαρία Μπακοδήμου: «Λυπόμαστε για τα νούμερα τηλεθέασης»

«Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και τα πράγματα θα πάνε καλά.

Όταν έχουμε δουλέψει κι έχουμε προσπαθήσει να δημιουργήσουμε αυτή τη συνταγή που συμφωνήσαμε, κι εγώ και η ομάδα πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει το καλύτερό μας, μόνο λυπόμαστε.

Αν δεν είχαμε κάνει το καλύτερό μας και δεν είχαμε δουλέψει, εκεί θα ήταν κάτι πιο βαρύ για μένα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, του OPEN.

Σχετικά με τις αλλαγές της εκπομπής και το live casting, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε: «Δεν έχουμε δει ακόμα πολλές.  Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή και ενδεχομένως κάποια από αυτά, αν και εκείνα είναι διαθέσιμα, μπορεί και να μας ταιριάξουν. Δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικά».

Μαρία Μπακοδήμου: «Ο ανταγωνισμός πάντα υπήρχε, και καλά κάνει και υπάρχει»

Η Μαρία Μπακοδήμου πριν αρχίσει το Γεια σου, είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! και είχε δώσει απάντηση σε μια ερώτηση με πολύ ζουμί. «Ποια είναι η γνώμη σας για τον ανταγωνισμό και όλα όσα συμβαίνουν στην τηλεοπτική αρένα; Τι πιστεύετε ότι θα ξεχωρίσει το κοινό στον έναν ή τους πολλούς;»

«Αυτό δεν το γνωρίζει ποτέ κανείς όταν μπαίνει στο παιχνίδι. Αν το ήξερα και ήμουν διευθύντρια σε κάποιο Μέσο, θα έλεγα: ”Αυτό ξεχωρίζει ο κόσμος, ας ακολουθήσουμε μια τέτοια συνταγή”.

Καμιά φορά τα outsiders σε εκπλήσσουν και οι επιτυχημένες συνταγές σε απογοητεύουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω κάτι που θα κάνω καλά, που θα με εκφράζει, θα νιώθω ωραία μέσα σε αυτό και που θα είναι τίμιο.

Είμαι από τους ανθρώπους που δουλεύουν. Είμαι ψυχασθενής με τη δουλειά, οπότε ξέρω ότι θα είμαι τίμια απέναντι και σε αυτό το προϊόν. Θέλω να είμαστε μια καλή παρέα και να μας επιλέξει ο κόσμος. Ο ανταγωνισμός πάντα υπήρχε, και καλά κάνει και υπάρχει.

Επειδή είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το επάγγελμα, γνωρίζω όλους τους ανθρώπους του χώρου και τους αγαπώ διότι όλοι περνάμε τα ίδια. Δεν μπορώ να δω αρνητικά έναν συνάδελφο», είχε πει χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.