ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ

Μάρα Ζαχαρέα: Ο κήπος του σπιτιού της είναι επίγειος παράδεισος

Instagram.com/marazaharea

Εάν ρίξεις μία ματιά στον προσωπικό λογαρισμό της Μάρας Ζαχαρέα στο Instagram, τότε αναπόφευκτα οδηγείσαι σε δυο συμπεράσματα. Πρώτον, η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, αγαπάει πολύ τη δουλειά της. Δεύτερον, η αγάπη που έχει τη φύση είναι ακόμα μεγαλύτερη και δεν περιγράφεται με λέξεις, παρά μόνο με εικόνες. Το feed της κυμαίνεται στις πράσινες αποχρώσεις. Η χρωματική παλέτα που κυριαρχεί στο σπίτι και συγκεκριμένα στον κήπο της, δηλαδή.

«Όποτε έχω λίγο χρόνο μου αρέσει να κάνω στάση στο μεγάλο φυτώριο κοντά στο κανάλι. Τα χρώματα, οι μυρωδιές μου φτιάχνουν τη διάθεση», είχε γράψει σε περιγραφή παλαιότερης ανάρτησή η Μάρα Ζαχαρέα, που η λατρεία της για τα λουλούδια και τα φυτά, παίρνει σάρκα και οστά στον κήπο της. Απόδειξη, οι παρακάτω φωτογραφίες.

Ο κήπος της Μάρας Ζαχαρέα είναι πιστή αναπαράσταση του κήπου της Εδέμ

Ίσως αυτή η φωτογραφία να είναι ανάμεσα στις ελάχιστες που δείχνουν το εσωτερικό του σπιτιού της παρουσιάστριας, η οποία προτιμά ξεκάθαρα να μας δείχνει τον εξωτερικό του χώρο, μέσα από διάφορες αναρτήσεις.

Η Μάρα Ζαχαρέα, λοιπόν, ζει σε ένα διώροφο σπίτι μαζί με την οικογένειά της, το οποίο αποτελείται από ένα μεγάλο μπαλκόνι, μία ευρύχωρη βεράντα κι έναν ακόμα μεγαλύτερο κήπο.

Η πλούσια βλάστηση του κήπου διακρίνεται ήδη από το μπαλκόνι, το οποίο σίγουρα έχει την καλύτερη και την πιο καθαρή θέα. Ένα μέρος στο οποίο η Μάρα Ζαχαρέα χαλαρώνει και απολαμβάνει την ηρεμία της φύσης, που είναι σημαντικό να υπάρχει στη ζωή μας.

Η βεράντα του σπιτιού δεν είναι λιγότερο εντυπωσιακή. Τα ξύλινα έπιπλα εναρμονίζονται πλήρως και ταιριάζουν απόλυτα στην αισθητική του καταπράσινου κήπου. Κάπως έτσι, δημιουργείται και η αίσθηση πως βρίσκεσαι στη μέσα ενός δάσους. Τυχερή η Μάρα Ζαχαρέα.

Ο καταπράσινος κήπος που η Μάρα Ζαχαρέα φροντίζει με περίσσια αγάπη

Το highlight του εξωτερικού χώρου, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον ολάνθιστο κήπο, με το ζωηρό καταπράσινο γρασίδι, τα δενδρύλλια, τις ποικιλίες δέντρων, τον αγέρωχο φοίνικα και τον πυκνό κισσό που αγκαλιάζει περιμετρικά τον κήπο και σε συνδέει ακόμα περισσότερο με τη φύση.