ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσα: Η στιγμή που μάγεψε το Twitter/X και η Μεταξία στο στόχαστρο

ΑΝΤ1

Το νέο επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 περιλάμβανε ανατριχιαστικές σκηνές. Το βρέφος του Μάρκου και της Μεταξίας βρέθηκε νεκρό από τη Θεοφανώ κι οι κεντρικοί ήρωες της σειράς βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν τον πόνο της απώλειας είτε ψάχνοντας εκδίκηση, είτε θρηνώντας τον χαμό του μωρού.

Η Θεοφανώ που υποδύεται η Έλλη Τρίγκου στη σειρά Η Μάγισσα, βρέθηκε φυλακισμένη μέχρι να αποφασιστεί η ενοχή της ή μη, ενώ η μητέρα του μωρού που υποδύεται η Καλλιόπη Χάσκα ήταν ήδη τόσο βέβαιη γι’ αυτή, που προσπάθησε να πάρει εκδίκηση μόνη της. Τη σταμάτησε ο αγαπημένος του Twitter/X, Κανέλλος Λάσκαρης, δηλαδή ο Νίκος Ψαρράς.

Σου ανέφερα το Twitter/X ήδη γιατί εκεί συμβαίνει ανελλιπώς κάθε βράδυ ο σχολιασμός της σειράς Η Μάγισσα από τους τηλεθεατές. Και χθες οι τηλεθεατές αντιμετώπισαν το σοκαριστικό γεγονός του θανάτου του 40 ημερών βρέφους που ένωνε την οικογένεια των Λασκαραίων με αυτή των Γερακάρηδων, κάνοντας σενάρια για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον φόνο. Κι όπως η Θεοφανώ έχει μπει στο στόχαστρο της Μεταξίας στη σειρά, έτσι και στο στόχαστρο του Twitter έχει μπει η τελευταία. Οι υποψίες του Twitter/X έπεσαν πάνω στη νεαρή μητέρα του μωρού, η οποία γίνεται ο νέος τηλεοπτικός ρόλος που οι χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας αγαπούν να «μισούν».

Τα πράγματα όπως καταλαβαίνεις ήταν τεταμένα στον Πύργο των Λασκαραίων και καθώς οι άντρες (ή τα τουφέκια όπως έχουμε μάθει ότι αποκαλούνταν μέσω της σειράς) γύρευαν εκδίκηση από το σόι που υποπτεύονταν ότι βρισκόταν πίσω από το κακό, οι γυναίκες ξενυχτούσαν το μωρό σε μία σκηνή μακάβρια και ανατριχιαστική.

H μάγισσα ΑΝΤ1

Οι μοιρολογίστρες έφτασαν και μαζί έφτασε μία έκπληξη για το κοινό που παρακολουθούσε και παράλληλα σχολίαζε στο Twitter/X.

Ανάμεσα στις μοιρολογίστρες ήταν η Αναστασία Μουτσάτσου. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι Σπλάχνο σε μουσική Alex Sid και στίχους Ουρανίας Πατέλλη ως μοιρολογίστρα και το κοινό κυριολεκτικά «μαγεύτηκε» από τη σειρά Η Μάγισσα σε αυτή τη σκηνή.

Η έκπληξη διαδέχτηκε τον θαυμασμό και την παραδοχή ότι η Αναστασία Μουτσάτσου χάρισε μία σκηνή δύσκολη και υπέροχη στο τηλεοπτικό κοινο.

Η Αναστασία Μουτσάτσου μεγάλωσε στο χωριό Βελανίδια στη Λακωνία όπου εντρύφησε στα παραδοσιακά τραγούδια, τα οποία άκουγε και από τη μητέρα της. Αυτές τις παραδόσεις ανέσυρε μάλλον κατά τη διάρκεια της ερμηνείας λίγων λεπτών που χάρισε στη σειρά Η Μάγισσα του ΑΝΤ1.