ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maestro: Το backstage video- σπαζοκεφαλιά της Στεφανίας Γουλιώτη από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Αγγελική Καλαμαρά

Ήταν σίγουρο από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής του Maestro πως η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, θα έχει και 2η σεζόν. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η Στεφανία Γουλιώτη «ζέστανε» τους followers της στο Instagram με ένα αινιγματικό backstage video.

Maestro 2η σεζόν: Η Στεφανία Γουλιώτη μπαίνει στον γύψο και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν

Μην είναι γύψος; μην είναι πηλός; για ό,τι κι αν πρόκειται, το σίγουρο είναι πως στη 2η σεζόν του Maestro θα συμβούν πολλά. Η Στεφανία Γουλιώτη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε, για τις ανάγκες των γυρισμάτων καλύφθηκε από μία ροζ πάστα για να πάρει όσο πιο πειστικά γίνεται, την όψη μιας εγκύου, κάτι που συμφωνεί με όλα όσα ξέρουμε ήδη από το σενάριο. Αλλά είναι μόνο αυτό; ή και κάτι ακόμα;

«Κι όμως κάπως έτσι ξεκινάμε για Maestro Season 2», γράφει λιτά και περιεκτικά η ταλαντούχα ηθοποιός που υποδύεται την Αλεξάνδρα, πρώην σύζυγο του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), στον οποίο έχει ανακοινώσει πως περιμένει το παιδί του. Τα σχόλια και τα σενάρια κάτω από την ανάρτηση της Στεφανίας Γουλιώτη έπεσαν «βροχή». Κάποιοι θεώρησαν πως το «χτίσιμό» της είναι λόγω εγκυμοσύνης, ενώ κάποια σχόλια ήταν πιο δυσοίωνα («Για εγκυμοσύνη ή κάποια θα έχει την τύχη του Τσορτέκη;»).

Maestro: Η βράβευση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη Νέα Υόρκη

Λίγες μέρες πριν την ανάρτηση της Στεφανίας Γουλιώτη ήρθε εκείνη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο δημιουργός του Maestro βρέθηκε στη Νέα Υόρκη με αφορμή την προβολή της σειράς στο αμερικανικό Netlfix. Παράλληλα, τιμήθηκε σε μία ειδική τελετή από το ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη η οποία έγινε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής, παρουσία πολλών ομογενών, που έσπευσαν να τιμήσουν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για το διεθνές, πλέον Maestro του.

Όσο για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Maestro που έμελλε να μας βάλει στο Netflix, το μόνο σίγουρο είναι πως απαιτείται υπομονή. Η ακριβής ημερομηνία προβολής είναι ακόμα άγνωστη, αλλά την αναμένουμε προς τέλη του 2023 με αρχές 2024.