ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Maestro: Ποια μέρα θα κάνει πρεμιέρα η σειρά που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Instagram.com/christopherpapakaliatis/

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega μετά από 12 χρόνια με το νέο του ερωτικό δράμα, με τίτλο Maestro κι ένα εντυπωσιακό cast. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πιστός στη συνήθη τακτική του, υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς ενώ πρωταγωνιστεί σε αυτήν μαζί με τους: Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Η σειρά, που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Maestro, γυρίστηκε στους Παξούς και όπως είπε ο ίδιος σε δημοσιογραφική προβολή του πρώτου επεισοδίου, είναι η αγαπημένη και καλύτερη του δουλειά μέχρι τώρα, εξαιτίας του δυνατού cast της.

Maestro Χριστόφορος Παπακαλιάτης LadyLike

Η υπόθεση της σειράς

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Μέσα από τη σειρά Maestro ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλει να αγγίξει ζητήματα όπως η ενδοοικογενειακή βία και η ομοφοβία κι όπως έλεγε στη Vogue Σεπτεμβρίου: «Πάντα οι θεματολογίες μου είχαν και αυτά τα στοιχεία. Ίσως με άλλον τρόπο, άλλο φόντο, άλλη ωριμότητα και -μην ξεχνάτε- σε άλλη εποχή. Ανέκαθεν με απασχολούσε να ασχοληθώ σεναριακά με κοινωνικά θέματα. Απλά τώρα το κάνω πιο συνειδητά και, ελπίζω, πιο ώριμα. Δεν νομίζω ότι έκανα κάποια στροφή. Μεγαλώνω και, ευτυχώς, μου αρέσει».

Πότε κάνει πρεμιέρα η σειρά Maestro στο Mega

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε σε δημοσιογράφους για την αγαπημένη του δουλειά ως τώρα και το κοινό αναμένει να την απολαύσει. Το Mega θα προβάλει το πρώτο επεισόδιο της σειράς Maestro την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 22.30. Παρόλο που αρχικά είχε γραφεί ότι πρόκειται για μία μίνι σειρά, η σειρά του Mega και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, θα έχει και δεύτερο κύκλο.

Maestro Χριστόφορος Παπακαλιάτης LadyLike

«Με το κανάλι και με την παραγωγή είχαμε πει ότι θέλουμε κι έναν δεύτερο κύκλο, οπότε θέλουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου από τους Παξούς», είχε πει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Ελένη αποκαλύπτοντας ότι η σειρά Maestro μόνο μίνι σειρά δεν θα είναι.

Οπως είπε στους δημοσιογράφους, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει γράψει ήδη το πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου, ενώ ο ίδιος προόριζε αρχικά το Maestro για κινηματογραφική ταινία. Το lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, του άλλαξε τα σχέδια. Η ταινία έγινε σειρά και τη σειρά αυτή θα υποδεχτούμε στις 13 Οκτωβρίου στις οθόνες μας.