ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Love Island: Εσπευσμένο τέλος για το reality του ΣΚΑΪ;

ΣΚΑΪ

Πρόωρα φαίνεται πώς θα κλείσει ο κύκλος του Love Island για τον ΣΚΑΪ. Το reality σχέσεων, που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν σημείωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου για την εκπομπή Happy Day, τις επιδόσεις που προσδοκούσε το κανάλι στις μετρήσεις τηλεθέασης κι έτσι αποφασίστηκε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα σε λίγες μόνο μέρες.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, το Love Island πρόκειται να ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου, ενώ τα γυρίσματα του τελικού θα πραγματοποιηθούν στις 22 Οκτωβρίου, λίγες μόνο εβδομάδες αφού ξεκίνησε η προβολή του.

«Είναι θέμα οικονομικό. Είναι ένα πάρα πολύ ακριβό project, μου έδωσαν ένα ποσό ότι στοιχίζει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ κι όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει περιθώριο υπομονής εδώ», εξήγησε για το Love Island η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Τα νούμερα τηλεθέασης είναι πάρα πολύ χαμηλά και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, με τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, εφόσον έχει διαμορφωθεί ένα κλίμα, οπότε αναγκάζονται στον ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής να βάλουν ένα τέλος», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι από αυτή την παραγωγή θα μείνει πολύς κόσμος χωρίς δουλειά», σχολίασε η δημοσιογράφος προβληματισμό τον οποίο μοιράστηκε και η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το Love Island είχε ξεκινήσει να προβάλλεται στις 29 Σεπτεμβρίου 2022. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα reality σχέσεων παγκοσμίως και στην ελληνική του εκδοχή, γυρίστηκε στο «Νησί της αιώνιας άνοιξης», την Τενερίφη.