ΜΟΥΣΙΚΗ

Lion Zion: Το νέο παραμυθένιο τραγούδι της Danai Nielsen περιγράφει τη «ζούγκλα» που αντιμετωπίζουμε καθημερινά

H Danai Nielsen συνεχίζει τις δημιουργικές παραγωγές παρουσιάζοντας το “Lion Zion”, ένα ακόμα νέο single το οποίο κυκλοφορεί από την United We Fly.

Έναν μήνα μετά το release του single “Mermaid”, η ελληνοδανή καλλιτέχνης επανέρχεται με ένα νέο κομμάτι που υπακούει σε αυτό που η ίδια έχει πει ότι χαρακτηρίζει τα περισσότερα τραγούδια της: βιωματική ειλικρίνεια. Κάθε single και video clip που κυκλοφορεί αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο που έχει στο επίκεντρο είτε κοινωνικά θέματα, είτε τις ανθρώπινες σχέσεις, πάντα μέσα από την προσωπική της οπτική.

Κι ενώ το “Mermaid” έθιγε το πολύ σοβαρό θέμα του female trafficking, το “Lion Zion” μάς μιλάει για τη «ζούγκλα» που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, τόσο μέσα μας όσο και γύρω μας. Για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας, στην προσπάθεια να βρούμε ο καθένας τον ξεχωριστό μας σκοπό και τον πραγματικό και ιδανικό μας εαυτό. Το “Lion Zion” είναι μια storytelling μπαλάντα, γραμμένη κυρίως σε πιάνο και «ντυμένη» με ένα ονειρικό video clip το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

Το τραγούδι της Danai Nielsen είναι γυναικεία υπόθεση

Η μουσική και η ενορχήστρωση δημιουργούν την ιδανική αντίθεση και εν τέλει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μαζί με τους στίχους φτιάχνοντας ένα ακόμη τραγούδι της Danai Nielsen που θα ακούμε στο repeat. Το video clip δημιουργήθηκε από την ίδια και τις στενές της συνεργάτιδες Αίγλη Δράκου και Σοφία Παππά, κάνοντάς το γυναικεία υπόθεση.

«Πρέπει να πάμε στα μισά της ζούγκλας και να βρούμε το Λιοντάρι μας. Αγαπητέ ταξιδευτή, άσε με να θεραπεύσω τις πληγές σου και να φροντίσω το σώμα σου μέχρι να αναρρώσει. Αγαπητέ ταξιδευτή, δεν θα θεραπεύσεις τις πληγές μου; Δεν θα φροντίσεις το σώμα μου μέχρι να αναρρώσει;»

 

Πού θα βρεις το νέο τραγούδι της Danai Nielsen

Το ατμοσφαιρικό videoclip της Danai Nielsen βρίσκεται στο Youtube και φυσικά μπορείς να το ακούσεις μέσα από το Spotify

Εδώ θα βρεις τη διαθεσιμότητα τραγουδιού σε διάφορες πλατφόρμες. Enjoy!