ΜΟΥΣΙΚΗ

Legendary Christmas: Ζήσε τα πιο ροκ Χριστούγεννα στους 88.6

123RF

Να πούμε την αλήθεια. Με το που τελείωσαν οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινήσαμε να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Τέλη Αυγούστου είχαμε ήδη κάνει τα πρώτα σχέδια για τις γιορτές.

Με το που μπήκε Δεκέμβριος όλα βρήκαν το νόημά τους. Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μας εποχή. Το λέμε και το φωνάζουμε. Και στολίζουμε και το δέντρο όσο ακούμε τραγούδια που ταιριάζουν στο κλίμα. Μπάλα και τραγούδι.

Ο αγαπημένος ροκ σταθμός Legend 88.6 μας βάζει στο mood των Χριστουγέννων όπως μόνο αυτός ξέρει. Το νέο “Legendary Christmas” πρόγραμμα είναι ήδη στον αέρα. Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για ένα εορταστικό κλίμα με τα όλα του.

Ποικιλία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, non stop christmas rock μουσική που θα μας παρασύρει στο πνεύμα των γιορτών.

Όσο στολίζεις και τρως κουραμπιέδες και μελομακάρονα (μαζί πάνε αυτά, πότε το ένα και πότε το άλλο για να αλλάζει η γεύση) μπορείς ακούγοντας Legend 88.6 να αναφωνήσεις κι εσύ μαζί με τους Queen “Thank God It’s Christmas!”

Ο μήνας των Χριστουγέννων είναι εδώ και ο Legend 88.6 έχει ήδη προσαρμόσει τη μουσική του. Οι παραγωγοί του Legend δημιούργησαν στο Spotify την απόλυτη ροκ χριστουγεννιάτικη playlist για να σε συντροφεύει κατά την διάρκεια των εορτών.

 

Η μουσική που ακούς και τα Χριστούγεννα.