ΣΕΙΡΕΣ

La Casa de Papel: Ο “Profesor” αποχωρεί από τη σειρά

MADRID, SPAIN - JULY 11: Alvaro Morte attends the red carpet of 'La Casa De Papel' 3rd Season by Netflix on July 11, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Pablo Cuadra/Getty Images) Pablo Cuadra/Getty Images/Ideal Image

Η ισπανική σειρά φαινόμενο “La Casa De Papel” του Netflix, που καθήλωσε το κοινό παγκοσμίως, επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας το ερχόμενο φθινόπωρο, για τα την 5η σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία.

Το Netflix, όπως και ο ίδιος ο δημιουργός του La Casa De Papel εξήγησαν στους θεατές ότι η σειρά φτάνει στο τέλος της, με την πιο εντυπωσιακή σεζόν να αναμένεται. «Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Profesor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του La Casa De Papel. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Το συγκινητικό, όλο-νόημα αποχαιρετιστήριο του Profesor

Ο εγκέφαλος-διάνοια της «ληστείας», ο Profesor που αγαπήσαμε στη σειρά, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο IG, ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο το οποίο προβλήθηκε πάνω από 3 εκατομμύριο φορές. Στο βιντεάκι, ο Álvaro Morte (El Profesor)  απαθανατίζει την τελευταία διαδρομή που κάνει από τα γυρίσματα του «La Casa De Papel», με ένα πλατύ ευχαριστήριο χαμόγελο όλο νόημα και οι fans φαίνεται να παραληρούν στα σχόλια.

Αλλά και διάσημοι φίλοι του, συμπεριλαμβανομένου του επίσης αγαπημένου Pedro Alonso, ή «Berlín», ο οποίος σχολίασε, «Τι ταξίδι. Τι καταπληκτικό ταξίδι, Άλβαρο. Ελπίζω η καρδιά σου να φωτίζεται σε ό,τι ακολουθεί, αυτό εύχομαι».

Μπορεί στο βίντεο ο Profesor να μην μίλησε, αλλά φρόντισε να ευχαριστήσει γραπτώς τους συντελεστές της σειράς, στην οποία πρωταγωνίστησε με τεράστια επιτυχία και όπου άφησε το στίγμα του σαν μία ευαίσθητη ιδιοφυΐα, τον «προφέσορα».

«Αφήνοντας για τελευταία φορά το πλατό του «La Casa De Papel», τα λόγια είναι περιττά. Ευγνώμων για τόσα πολλά, για τα πάντα. Στους φανς (οι πρώτοι, φυσικά), σε όλη την ομάδα του @vancouvermediaproducciones και @netflixes @netflix. Και σε σένα, αγαπημένε Profesor. Θα μου λείψουν οι ωραίες στιγμές μεταξύ μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».