ΚΟΥΙΖ

Ποια Spice Girl είσαι;

Στις 4 Νοεμβρίου 1996 κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ ενός από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα όλων των εποχών. Οι Spice Girls κάνουν ντεμπούτο με το ''Spice'' και γίνονται παγκόσμιο φαινόμενο.

To ”Spice” παραμένει ακόμα και σήμερα το άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις στον κόσμο από γυναικείο συγκρότημα με πάνω από 23εκατομμύρια αντίτυπα. Έγινε 10 φορές πλατινένιο στη Βρετανία, 9 φορές στην Ευρώπη, 6 φορές στην Αυστραλία.  Συνολικά έχουν πουλήσει 75εκατομμύρια δίσκους μόνο με 4 albums και 12 singles. Είναι το πιο επιτυχημένο βρετανικό συγκρότημα μετά τους Beatles.

Τον Ιούλιο του 1996 το περιοδικό ”Top of the Pops” δίνει στο κάθε μέλος του συγκροτήματος ένα ψευδώνυμο. Posh, Baby, Scary, Sporty και Ginger.

”Απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να έχουν ψευδώνυμα. Έτσι είχα πρώτα μια συνάντηση με άλλους εκδότες. Το Posh ήταν το πρώτο που σκεφτήκαμε επειδή η Victoria φαίνεται αρκετά σοφιστικέ. Τα υπόλοιπα ήταν και αυτά εύκολα να τα σκεφτούμε διότι ήδη ο ξεχωριστός χαρακτήρας του κάθε κοριτσιού ήταν εμφανής. Γελάσαμε περισσότερο όταν σκεφτήκαμε το Scary για την Mel B” θα δηλώσει ο εκδότης Peter Loraine, εμπνευστής των ονομάτων τους.

 

 

Παίξε με τα κουίζ του Ladylike.gr

Ποια πρωταγωνίστρια κινουμένων σχεδίων είσαι;

Τι συνάδελφος είσαι;

Ποια καριέρα θα σου ταίριαζε;

Τι τύπος φίλης είσαι;