MAD AWARDS

“Κόπηκε” η Πάολα από την τηλεοπτική μετάδοση των Mad Awards. Η αντίδραση της Panik Records

Κακός χαμός έχει γίνει από τις πρώτες πρωινές ώρες της τρέχουσας ημέρας γύρω από το τρίγωνο Mad- Panik-Πάολα. Αφορμή του χαμούλη το γεγονός ότι στην τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων MAD VMA μέσω του Alpha, η ανυπαρξία της Πάολας, πράγμα εντελώς περίεργο αν σκεφτείς πως η τραγουδίστρια πήρε βραβείο και τραγούδησε 3 κομμάτια. Ε, σα να μη συνέβησαν ποτέ όλα αυτά.

Το “κόψιμο” της Πάολας όπως ήταν λογικό συζητήθηκε στα τηλεοπτικά πάνελ- όπως αυτό του Πρωινού με παρόντα τον παρουσιαστή των βραβείων, Θέμη Γεωργαντά-, προκάλεσε μεγάλη απορία και κυρίως δυσαρέσκεια στους συνεργάτες της τραγουδίστριας. Σχετικές δηλώσεις στην εκπομπή του Antenna έκανε κι ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος συνόδευσε την Πάολα στις εμφανίσεις της.

 

Συγκεκριμένα η Panik Records στην οποία ανήκει δισκογραφικά η λαϊκή τραγουδίστρια έγινε…πανικός. Μέσω της παρακάτω επιστολής, η Panik άστραψε και βρόντηξε ζητώντας εξηγήσεις από το MAD για το γεγονός ότι η καλλιτέχνιδα είναι απούσα από το τελικό βίντεο της βραδιάς των MAD VMA 2017:

“Προς μεγάλη απογοήτευση, η εταιρεία μας, όπως και όλο το τηλεοπτικό κοινό, διαπίστωσε την τηλεοπτική ‘απουσία’ της καλλιτέχνιδάς μας Πάολα από την προβολή των βραβείων MAD VMA 2017 μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA την 9η Ιουλίου 2017, ημέρα Κυριακή.

Η καλλιτέχνιδα της εταιρείας μας συμμετείχε επιμελώς στην διοργάνωση των MAD VMA 2017 με τρεις (3) εμφανίσεις (acts) στη σκηνή – εκτέλεσε το τραγούδι Θυμός συνοδευόμενη από τον κ. Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο, το τραγούδι Δεν σε φοβάμαι ουρανέ με τον κ. Νίκο Βουρλιώτη συνοδευόμενοι από τον κ. Θεοφάνους, έκλεισε, δε,  την εκδήλωση ερμηνεύοντας την διασκευή Λιανοχορταρούδια &  Stanga – και παρέλαβε επί σκηνής το βραβείο Best Female Adult, συνοδευόμενη από την κόρη της.

Για την συμμετοχή της καλλιτέχνιδας στα βραβεία, εύλογο είναι να μεσολάβησαν διαπραγματεύσεις μεταξύ των διοργανωτών και των συνεργατών της ίδιας, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε συνεργασία, οι οποίες έληξαν προ της διεξαγωγής της εκδήλωσης και η καλλιτέχνιδα προέβη με επαγγελματισμό σε εκπλήρωση όλων των προγραμματισμένων εμφανίσεων. Στην ως άνω τηλεοπτική προβολή των βραβείων, ως διά μαγείας, οι εν λόγω εμφανίσεις της καλλιτέχνιδας Πάολα ουδέποτε προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, μολονότι πραγματοποιήθηκαν με πλήρη επιμέλεια την βραδιά των βραβείων MAD VMA2017. Η τηλεοπτική εξαφάνιση όλων των εμφανίσεων της καλλιτέχνιδάς μας δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ότι δεν πρόκειται για ένα απλό τεχνικό λάθος αλλά για μία ήδη ειλημμένη απόφαση από τον τηλεοπτικό σταθμό MAD, ενέργεια η οποία θίγει κατάφωρα το πρόσωπο και την αξία της ίδιας της Πάολα και των κ. Θεοφάνους και κ. Βουρλιώτη που συμμετείχαν στις εμφανίσεις, καθώς και το κύρος της εταιρείας μας. Πρέπει να σημειωθεί ότι, το trailer που προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA μέχρι και λίγο πριν την έναρξη της προβολής της βραδιάς των βραβείων, καθώς επίσης και τα σημαντικότερα στιγμιότυπα της βραδιάς (highlights) τα οποία ο σταθμός σας επεξεργάστηκε, έδειχναν πλάνα από τις συμμετοχές της Πάολα στα βραβεία MAD VMA 2017, γεγονός που καθιστά παραπλανητική και άκρως προσβλητική τη συμπεριφορά σας.

Με δεδομένο ότι η καλλιτέχνιδα, συμμετείχε σε όλες τις συμφωνηθείσες ενέργειες και acts, σύμφωνα με τις επιταγές των διοργανωτών, προέβη, δε, ιδίοις εξόδοις σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να παραστεί αξιοπρεπώς την ημέρα των βραβείων και στήριξε λόγω και έργω τον θεσμό των MAD VMA 2017, προβαίνοντας σε δηλώσεις προς άπαντες τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, η πλήρης «εξαφάνιση» και ο αποκλεισμός της από το μονταρισμένο υλικό της βραδιάς το οποίο επεξεργάστηκε ο τηλεοπτικός σταθμός σας, συνιστά πράξη απαράδεκτη, αναίτια και καταχρηστική, και έχει ως αποτέλεσμα τη σπίλωση του ονόματος, της φήμης και της εν γένει προσωπικότητας της καλλιτέχνιδας, των υπολοίπων συντελεστών των εμφανίσεων, αλλά και του κύρους της εταιρείας μας.

Τέλος, γνωρίζετε ότι εδώ και πολλά έτη μας συνδέουν ανοιχτές και ενεργείς συνεργασίες, με ανειλημμένες υποχρεώσεις εκατέρωθεν. Η εν λόγω συμπεριφορά στο πρόσωπο της καλλιτέχνιδάς μας και συνακόλουθα στην εταιρεία μας, σε καμιά περίπτωση δεν συνάδει με την καλόπιστη στάση μας και δυναμιτίζει σε μεγάλο βαθμό το γενικότερο πνεύμα της μέχρι τώρα αγαστής συνεργασίας μας.

Κατόπιν των ανωτέρω, και επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας, δηλώνουμε ρητά και απερίφραστα την δυσαρέσκειά μας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για την ως άνω αναλυτικώς περιγραφείσα ενέργεια της εταιρείας σας, αναμένουμε μια επίσημη και σαφή απάντηση από πλευράς σας για τη στάση σας προς την καλλιτέχνιδα της εταιρείας μας Πάολα, και σας καλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα με ποιους τρόπους θα άρετε την άδικη μεταχείριση της καλλιτέχνιδάς μας”.

Σειρά έχει η επίσημη τοποθέτηση του MAD.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency