ΣΠΙΤΙ

Kim Kardashian: Το σπίτι της στο Los Angeles το παίρνεις και το «κουμπώνεις» στη Σαντορίνη

Invision/AP Evan Agostini

Θα μου πεις το σπίτι της Kim Kardashian το ξέρεις σαν την παλάμη του ενός χεριού σου μετά από τόσα χρόνια πιστής παρακολούθησης του reality ”Keeping Up with the Kardashians”. Ναι, θα σου πω αλλά είναι η πρώτη φορά που φωτογραφίζει το σπίτι της και μαζί με τον Kanye West μιλούν για τη διακόσμηση.

Στο εξώφυλλο και τις σελίδες του περιοδικού Architectural Digest για το τεύχος του Μαρτίου φιλοξενείται η έπαυλη των Kardashian-West στο Los Angeles. Χρειάστηκαν 20 εκατομμύρια δολάρια για να την αποκτήσουν κι άλλα πολλά για να την κάνουν όπως εκείνοι επιθυμούσαν.

«Είχα μόλις μείνει έγκυος στη North. Τότε εγώ είχα ένα σπίτι στο Beverly Hills και ο Kanye ένα σπίτι στο Hollywood. Κάναμε έναν περίπατο και μόλις το είδα ήξερα πως θα γίνει το σπίτι των ονείρων μας» ανέφερε η Kim Kardashian.

To υπέροχο σπίτι της Kim Kardashian

H North αποτέλεσε έμπνευση για το design του σπιτιού, το οποίο η Kim Kardashian επιμένει πως είναι ιδανικό για την οικογένεια και τα παιδιά. Κάποιοι κακεντρεχείς είπαν πως δεν είναι σωστά διαμορφωμένο για μικρά παιδιά.

Minimal διακόσμηση και λιτές καθαρές γραμμές. «Ξέρω πού βρίσκεται κάθε αντικείμενο του σπιτιού» λέει η Kim Kardashian που ήθελε από την πρώτη στιγμή έναν χώρο με πολύ λευκό.

Και έγινε και η αποκάλυψη. Το σπίτι διαθέτει πισίνα 50 χιλιάδων δολαρίων, την οποία και δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η Kim Kardashian. Κοιμάται, ξυπνάει και ξανακοιμάται και μία βουτίτσα δεν την έχει κάνει.

Δεν έχουμε jacuzzi; Δεν έχουμε;

Από τη μεταξύ τους κουβέντα προέκυψε κι άλλη μία πληροφορία. Το σπίτι δεν διαθέτει jacuzzi. Λέει ο Kanye κοιτώντας την κάμερα. «Το πιστεύεις ότι δεν έχουμε jacuzzi; Το πιστεύεις»; Άσε Kanye ακόμα παλεύουμε να συνέλθουμε από την αποκάλυψη.

Οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού είναι υπέροχοι, με την επιλογή των επίπλων να είναι στρατηγική καθώς δημιουργούν μία εικόνα χωρίς απότομες γωνίες.

Το σπίτι της Kim θα μπορούσε με μεγάλη ευκολία να φύγει από το Los Angeles και να γίνει ένα υπόσκαφο σπίτι σην Οία. Θολωτές οροφές, λαξευμένες εσοχές και πινελιές σε καφέ και μπεζ σαν μία συνέχεια του φυσικού περιβάλλοντος στους εσωτερικούς χώρους. Πέτρα και ξύλο. Αυτά είναι τα δύο υλικά που κυριαρχούν.

Το μόνο δωμάτιο του σπιτιού που έχει διαφορετικό χρώμα είναι το δωμάτιο της North που είναι ροζ. Όλα ροζ. Το κρεβάτι με το κεφαλάρι πεταλούδας είναι από τα αγαπημένα σημεία.