Unsplash
ΣΠΙΤΙ
SPONSORED

Καλώς ήλθατε στο «έξυπνο σπίτι» μας. Περάστε

Είναι τα Χριστούγεννα η πιο όμορφα νοσταλγική περίοδος του χρόνου όλου; Θα ρωτήσω και θα απαντήσω μόνη μου γιατί είμαι σίγουρη πως και για εσάς η περίοδος των Χριστουγέννων είναι συνυφασμένη με το στολισμένο σπίτι και τους αγαπημένους σας. Οι πιο δικοί μας άνθρωποι είναι αυτοί που μπαίνουν στο σπίτι μας και δίνουν ουσιαστικό νόημα στις εορταστικές ημέρες.

Σπίτι γεμάτο λαμπιόνια, μυρωδιά κανέλα και γαρύφαλλο, ζεστασιά, γεμάτα τραπέζια, γέλια και χαρούμενες φωνές. Και δώρα, πολλά δώρα. Κι όταν μιλάμε για δώρα το μυαλό μας αμέσως πηγαίνει σε φαντεζί περιτυλίγματα και λαχταριστούς φιόγκους πάνω σε σακούλες, σωστά;

Τα δύσκολα που όλοι μαζί περάσαμε μας έμαθαν πολλά. Ίσως, το πιο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε πόσο σημαντικοί είναι οι άνθρωποι της ζωής μας και πόση αξία έχει να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας μαζί τους. Το μεγαλύτερο δώρο για φέτος είναι να μοιράζεσαι. Δώρα, αγκαλιές, φιλιά, βλέμματα, ιστορίες.

Σε αυτές τις τελευταίες θέλω να σταθώ λιγάκι παραπάνω. Τα οικογενειακά τραπέζια περιλαμβάνουν σίγουρα κι αυτόν που έχει να διηγηθεί και μία ιστορία από τα παλιά ή τα πιο φρέσκα. Τον ρόλο αυτόν τον αναλαμβάνω αμέσως με πολλή χαρά.

Ας αναλογιστούμε το σπίτι μας. Τον προσωπικό μας χώρο που ξαναθυμηθήκαμε και εκτιμήσαμε ξανά από την αρχή. Τον προσωπικό μας χώρο που έγινε το καταφύγιό μας και μας έκανε να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας μαζί του.

Με τη συμβολή της τεχνολογίας τα σπίτια μας έχουν μετατραπεί, λιγότερο ή περισσότερο, στους προσωπικούς μας οικιακούς βοηθούς. Ο λόγος για το Smart Home ή το Έξυπνο Σπίτι, όπως σας αρέσει πείτε το.

Ο όρος Smart Home χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει οποιοδήποτε σπίτι διαθέτει κάποιου είδους «τεχνητή νοημοσύνη».

Ο φωτισμός που χαμηλώνει μόνος του όταν είσαι στον καναπέ και βλέπεις ταινία, η θερμοκρασία που ρυθμίζεται αυτόματα όταν έχεις απλά ρίξει ένα κουβερτάκι στα πόδια σου, το πλυντήριο που αυτορυθμίζεται ανάλογα με τον όγκο των ρούχων, η σκούπα που αναγνωρίζει το κάθε ένα δωμάτιο και ο φούρνος που ξέχασες ανοιχτός και με το πάτημα ενός κουμπιού από τη δουλειά μπορεί να σβήσει.

Λειτουργίες που κάποτε ανήκαν στον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας σήμερα είναι η πραγματικότητα που σου λύνει τα χέρια και κάνουν τη ζωή μας εντός σπιτιού λειτουργικότερη.

Οι λειτουργίες που μπορεί να ενσωματώνει ένα «έξυπνο σπίτι» αφορούν στο σύνολο των ανθρώπινων δραστηριοτήτων (διασκέδαση, εργασία, καθημερινές ασχολίες), αφού το μοναδικό ουσιαστικό όριο είναι η ίδια η φαντασία μας. Με τον όρο έξυπνο σπίτι εννοούμε την αυτοματοποίηση όλων των υποσυστημάτων ενός σπιτιού και την ένωσή τους σε ένα δίκτυο επικοινωνίας, έτσι ώστε να λειτουργούν όλα μαζί σαν ένα.

Στην πράξη, όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα σπίτι αποδοτικότερο, ασφαλέστερο και πολύ πιο άνετο. Ο άνθρωπος παύει να είναι εκείνος που τρέχει για το σπίτι και οι ρόλοι αντιστρέφονται: πλέον το τελευταίο είναι εκείνο που προσαρμόζεται στην καθημερινότητα των κατοίκων του.

Επισήμως η λέξη «έξυπνο» χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά κατά τη δεκαετία του 1970 ω  προσδιορισμός τεχνολογικών επιτευγμάτων.

Η έννοια του οικιακού αυτοματισμού εμφανίστηκε πρώτη φορά περί τη δεκαετία του 1970 σε κτίρια υπηρεσιακού χαρακτήρα με τις εφαρμογές της εποχής να αποσκοπούν στο κεντρικό έλεγχο του φωτισμού, των κλιματικών συνθηκών και της ασφάλειας των κτιρίων. Ο οικιακός αυτοματισμός εμφανίστηκε ως επακόλουθο της ραγδαίας εισαγωγής του ηλεκτρισμού στο σπίτι και της ανάπτυξης της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τη μετατροπή ενός σπιτιού σε έναν νοήμονα άνθρωπο, οποίος διαθέτοντας τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να σκέφτεται, να εξετάζει, να δρα, να απορρίπτει, να ενεργοποιεί ημιαυτόματα ή χειροκίνητα όλες τις απαραίτητες λειτουργίες του σπιτιού, έτσι ώστε να καλύπτει όχι μόνο τις δικές του ανάγκες αλλά και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη, επιχειρήθηκε για πρώτη φορά το 1980 από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας της Εθνικής Ένωσης Κατασκευαστών στις ΗΠΑ.

Ο όρος «έξυπνο σπίτι» καθιερώθηκε από την αμερικανική ομοσπονδία κατασκευαστών σπιτιών το 1984. Ο David McFyden εισήγαγε την ιδέα του έξυπνου σπιτιού. Οι κατασκευάστριες εταιρίες ενσωμάτωσαν στα συστήματά τους τηλεχειριστήρια καθώς και συσκευές έξυπνου χειρισμού ενώ ταυτόχρονα οι κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών ενσωμάτωσαν την τεχνολογία αυτή στις συσκευές τους.

Το πρώτο σύστημα οικιακού αυτοματισμού ονομάστηκε ECHO IV αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ στο εμπόριο. Αυτή η έξυπνη συσκευή θα μπορούσε να υπολογίσει λίστες αγορών, να ελέγξει τη θερμοκρασία του σπιτιού και να ενεργοποιήσει και να απενεργοποιήσει τις συσκευές.

Ο υπολογιστής κουζίνας, που αναπτύχθηκε ένα χρόνο αργότερα, μπορούσε να αποθηκεύσει συνταγές, αλλά είχε το ατυχές σλόγκαν, “If she can only cook as well as Honeywell can computer”.

Από τα τέλη του 1800 είχαν ήδη κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτες συσκευές τηλεχειρισμού ενώ οι πρώτες ηλεκτρικές οικιακές συσκευές κυκλοφόρησαν στο εμπόριο μεταξύ του 1915 και του 1920.

Ωστόσο, εκείνη την εποχή, η ηλεκτροδότηση των σπιτιών ήταν ακόμα στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής της με αποτέλεσμα η χρήση ηλεκτρικών οικιακών συσκευών να αποτελεί πολυτέλεια των λίγων.

Εφαρμογές παρόμοιες με αυτές του σύγχρονου οικιακού αυτοματισμού άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα τέλη της δεκαετίας του 1930 ενώ μέχρι τη δεκαετία του 1960 ερασιτέχνες αυτοματιστές κατασκεύασαν τα πρώτα αυτοματοποιημένα σπίτια με ενσύρματο δίκτυο.

Μέχρι το 1990, ο οικιακός αυτοματισμός είχε εγκατασταθεί στη συνείδηση των κατασκευαστριών εταιρειών και έτσι δημιουργήθηκε ο κλάδος της δομοτικής, που ενσωματώνει στην οικοδόμηση κτιρίων τις έννοιες της πληροφορικής και της τηλεματικής.

Οι εγκαταστάσεις του οικιακού έφτασαν στις ΗΠΑ το 1,5 εκατομμύριο το 2012 και το 2017 ο αριθμός αυτός εκτοξεύτηκε στα 8 εκατομμύρια.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960 ήταν το καρτούν Jetsons το σπίτι των οποίων ήταν απολύτως αυτοματοποιημένο και εξαρτημένο από μηχανές οι οποίες έκαναν τα πάντα.

Η φαντασία έγινε πράξη και σήμερα πια τα έξυπνα σπίτια διαθέτουν δεκάδες αυτοματισμούς που παρέχουν αυξημένη ασφάλεια και δημιουργούν ένα φιλικό περιβάλλον για τους ενοίκους τους.

Κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και χαρίζουμε δώρα στους αγαπημένους μας σκεπτόμενοι τη χαρά που θα πάρουν μόλις τα ανοίξουν αλλά και την ανακούφιση που θα νιώθουν κάθε φορά που τα χρησιμοποιούν.

Στo Public θα βρεις δώρα για όλους και συγκεκριμένα μία πληθώρα επιλογών σε smart living, τηλεοράσεις και οικιακές μικροσυσκευές. Γιατί καλές οι ιστορίες που μοιραζόμαστε αλλά να μην ξεχνάμε και τα δώρα.

10 δώρα για το «έξυπνο σπίτι»

Τηλεόραση Samsung QLED 55" 4K QE55Q60A
PUBLIC.GR

Τηλεόραση Samsung QLED 55" 4K QE55Q60A

Samsung QLED Smart 4K TV Q60A. Πρόκειται για τηλεόραση Ultra HD 55 ιντσών QLED 4K, που διαθέτει έξυπνο τηλεχειριστήριο αλλά και βάση. Η τηλεόραση διαθέτει 3100 PQI, 20 watt ηχητικής ισχύος, 60 hertz digital και έναν έξυπνο επεξεργαστή Quantum 4K lite. Με το σχεδιασμό της Samsung, η τηλεόραση αποκτά ένα στενό, λεπτό πλαίσιο, το οποίο εξασφαλίζει κομψό φινίρισμα αλλά και μία επαναστατική εμπειρία προβολής που δεν έχεις ξαναδεί. Η τελευταία τηλεόραση Samsung Q60A είναι έτοιμη για το μέλλον. + 5 χρόνια εγγύηση δωρεάν έως 24/12
1.099€ 748,96€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
tv-samsung-au7172uxxh-400-1594337.jpg
PUBLIC.GR

Τηλεόραση Samsung LED 65" 4K UE65AU7172

Με την τηλεόραση Samsung UE65AU7172 θα εντυπωσιαστείς από την ποιότητα της εικόνας της. Έχει ανάλυση 4K UHD (3840 x 2160 pixels), και εξασφαλίζει ζωντανά και εντυπωσιακά χρώματα χάρης στο Crystal Display. Διαθέτει επεξεργαστή Crystal 4K, ο οποίος βελτιστοποιεί τον λόγο αντίθεσης και ενισχύει τα δυναμικά φωτεινότητας (HDR). Η τηλεόραση της Samsung μέσω της τεχνολογία εικόνας HDR επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας για να απολαμβάνεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Με το Smart Hub της Samsung θα έχεις άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενό σου, ενώ παράλληλα είναι συμβατή με έξυπνες λειτουργίες AirPlay 2. Τέλος ο λεπτός και κομψός σχεδιασμός και το όμορφο μινιμαλιστικό στυλ της, ταιριάζει φυσικά με το περιβάλλον του σπιτιού σου. + 5 χρόνια εγγύηση δωρεάν έως 24/12
999,01€ 598,96€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
lg-led-tv-mauro-400-1598901.jpg
PUBLIC.GR

Τηλεόραση LG LED 43" 4K 43UP75006

Η τηλεόραση LG 43UP75006 43" και ανάλυσης 4K UHD (3840 x 2160 pixels),κατασκευάστηκε με γνώμονα την ψυχαγωγία σου, μεταφέροντας ό,τι παρακολουθείς σε μια άλλη διάσταση. Ένας γρήγορος, ακριβής τετραπύρηνος επεξεργαστής αφαιρεί τον θόρυβο του βίντεο και δημιουργεί πιο ζωντανό χρώμα και αντίθεση. Η τηλεόραση της LG είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία ThinQ AI, η οποία αντιλαμβάνεται τις απλές εντολές και σου δίνει την ευκαιρία να ελέγχεις το Home IoT ecosystem με αναγνώριση της ανθρώπινης φωνής. Με τις λειτουργίες Filmamaker Mode και HDR 10 Pro θα έχεις βέλτιστη ποιότητα εικόνας HDR και θα βιώνεις την κάθε σου προβολή σαν να βρίσκεσαι στον κινηματογράφο. Τέλος με το webOS θα απολαύσεις περισσότερο περιεχόμενο μέσω υπηρεσιών μετάδοσης, όπως το Netflix, το YouTube, το Disney+ και πολλά άλλα.
529€ 398,99€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
led-tv-hitachi-smart-400-1636638.jpg
PUBLIC.GR

Τηλεόραση Hitachi LED 32" HD Ready 32HE2301

Η τηλεόραση 32" Hitachi LED Smart TV 32HE2301 θα σε καθηλώσει με τα ρεαλιστικά χρώματα, τον σχεδιασμό και το online περιεχόμενό της! Με τεράστια πείρα στο χώρο και φημισμένη ποιότητα κατασκευής, η τηλεόραση της Hitachi συνδυάζει κορυφαίες τεχνολογίες απόδοσης και βελτίωσης εικόνας, για να απολαμβάνεις κάθε σου στιγμή. Ομαλή ροή εικόνας χάρις στα 1200 BPI του πάνελ, ανάλυση HD Ready για ασυναγώνιστη ευκρίνεια, τεράστιο βάθος χρωμάτων , και φυσικά, SmarTVue για να έχεις πρόσβαση σε smart λειτουργίες μέσω internet, όπως η χρήση εφαρμογών σαν το Netflix, μόλις ένα πλήκτρο μακριά σου! Μάλιστα, μέσω του SmarTVue, μπορείς να προβάλλεις την οθόνη του κινητού σου στην τηλεόραση, να το χρησιμοποιήσεις ως χειριστήριο, ή να μοιραστείς αρχεία μεταξύ τηλεόρασης και laptop!
239€ 219€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
skoupa-robot-xiaomi-400-1513114.jpg
PUBLIC.GR

Σκούπα Ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P με εξαιρετική αναρρόφηση, καθαρίζει τέλεια ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία. Διαθέτει 3 λειτουργίες για σκούπισμα και σφουγγάρισμα, 2100 Pa υψηλής ισχύος αναρρόφηση, έξυπνη πλοήγηση με αισθητήρα laser LDS, έξυπνο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δοχείο νερού, και προστασία πατώματος. Ο 4πύρηνος επεξεργαστής δίνει ταχύτητα στην εκτέλεση των λειτουργιών της και οι 12 αισθητήρες ενισχύουν τη δράση της και τη βοηθούν να ξεπερνά εμπόδια. Προσφέρει τρεις λειτουργίες για μεμονωμένο σκούπισμα ή σφουγγάρισμα και τον συνδιασμό τους σκούπισμα&σφουγγάρισμα. Έχει δοχείο σκόνης και νερού με χωρητικότητα 550ml. Μπορείς να συνδέσεις την σκούπα Mi Robot Vacuum Mop Pro με το Mi Home app και ανακάλυψε έξτρα χαρακτηριστικά όπως, απομακρυσμένο έλεγχο, προγραμματισμένο καθαρισμό και καθαρισμό περιοχής. Η μπαταρίας της έχει αυτονομία που φτάνει τα 110 λεπτά και καθαρίζει έως και 180m² σαρωμένης περιοχής. Είναι εύκολη στη συναρμολόγηση και τέλος διαθέτει φορτιστή και βάση με υπέρυθρο αισθητήρα.
499€ 299€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Καφετιέρα Krups Nespresso Vertuo Next C XN9105S
PUBLIC.GR

Καφετιέρα Krups Nespresso Vertuo Next C XN9105S

Η Vertuo Next πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα την πλήρη συλλογή προτάσεων καφέ Nespresso. Επιλέξτε το μέγεθος που προτιμάτε ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά μεγέθη κούπας, από Espresso μέχρι Carafe (Σεπτέμβριος 2021). Η μηχανή καφέ διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ και σας προσφέρει τους κρυμμένους του θησαυρούς με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα αρώματα, τις γεύσεις και, το σημαντικότερο συστατικό, την πλούσια κρέμα. Επιδιώκοντας να ικανοποιήσει κάθε σας στιλιστική ανάγκη, η Vertuo Next διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και μεταλλικών αποχρώσεων. Το λογισμικό της μηχανής ενημερώνεται αυτόματα μέσω σύνδεσης Bluetooth® και Wi-Fi, ώστε να έχετε πάντα μια μοναδική εμπειρία. Η μηχανή είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό σε ποσοστό 54%, για να διασφαλίσει ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η Vertuo Next αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εμπειρία καφέ. Για να είναι πάντα τεχνολογικά επίκαιρη, η μηχανή Vertuo Next της Nespresso ενημερώνεται από μόνη της αυτόματα μέσω Wi-Fi. Για μια μοναδική εμπειρία εκχύλισης καφέ.
94,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Κλιματιστικό inverter Toyotomi UTN-12AP/UTG-12AP - 12000 BTU
PUBLIC.GR

Κλιματιστικό inverter Toyotomi UTN-12AP/UTG-12AP - 12000 BTU

Σειρά κλιματιστικών UMI Eco DC Inverter με Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32, προεγκατεστημένο Wi-Fi, Ιονιστή και πολλές άλλες έξυπνες λειτουργίες.Εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες στο περιβάλλον του σπιτιού σου, προσφέροντας ασφάλεια σε εσένα και τους αγαπημένους σου, χάρη στον ενσωματωμένο πανίσχυρο Ιονιστή που διαθέτει, ο οποίος εξασφαλίζει με φυσικό τρόπο και αποτελεσματικά την απομάκρυνση των βλαβερών αιωρούμενων σωματιδίων, όπως μικρόβια, βακτήρια, ιούς, γύρη, καπνό, σκόνη, οσμές κλπ. Με τη Λειτουργία i SENSE η θερμοκρασία που έχεις επιλέξει θα διατηρείται με βάσει τη θέση του τηλεχειριστηρίου, με την Έξυπνη προθέρμανση “SP”, το κλιματιστικό ξεκινά να λειτουργεί στη θέρμανση με μία μικρή καθυστέρηση από 1 - 5 λεπτά. Για extra προστασία του πίνακα στο σπίτι, σε περίπτωση που π.χ. υπάρχουν πολλά κλιματιστικά μπορείς να επιλέξεις το SMOOTH START mode ενώ αν θέλεις μια πιο γρήγορη ψύξη ή θέρμασνη του χώρου σου, υπάρχει η λειτουργία Turbo. Η σειρά UMI σου παρέχει επιπλέον λειτουργίες όπως Ύπνου, TIMER, LOCK, AUTORESTART και αφύγρανσης.
619,01€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
1468793-mainImage.jpg
PUBLIC.GR

Αφυγραντήρας Morris MDP 24400 IW, 24lt

Ο αφυγραντήρας Morris MDP-24400iw είναι μία συσκευή που θα συμβάλλει στη δραστική αλλαγή των συνθηκών του χώρου σου. Πρόκειται για μία πρόταση 2-σε-1 αφού δε λύνει μόνο το πρόβλημα της υγρασίας αλλά καθαρίζει αποτελεσματικά και τον αέρα. Διαθέτει φίλτρο ενεργού άνθρακα ενώ χάρη στην αθόρυβη λειτουργία του θα τον έχεις ενεργό ακόμα και το βράδυ. Υποστηρίζει Wi-Fi για άνετο έλεγχο απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι στο σπίτι, ενώ χάρη στο μαύρο χρώμα του, θα ταιριάξει σε κάθε δωμάτιο ανεξαρτήτως διακόσμησης. Ο φωτισμός του αλλάζει χρώμα ανάλογα με τα επίπεδα της υγρασίας στον χώρο ενώ το έξυπνο τηλεχειριστήριο κάνει τον χειρισμό παιχνιδάκι.
519€ 398,99€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
plynthrio-piatwn-siemens-400-1576966.jpg
PUBLIC.GR

Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων Siemens SR55ZS11ME

Με το varioSpeed plus κατ' επιλογή, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο πλύσης του πλυντηρίου σας έως και τρεις φορές γρηγορότερα, διατηρώντας εξίσου άψογα αποτελέσματα καθαριότητας και στεγνώματος. Επιπλέον, σας επιτρέπει να το ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή το θελήσετε, ακόμα και όταν ο κύκλος πλύσης είναι ήδη σε λειτουργία και ανεξάρτητα και από το αν βρίσκεστε στο σπίτι ή όχι, απλά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home Connect στο κινητό σας. Η εφαρμογή Home Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε εύκολα προγράμματα και επιλογές πλύσης και να ξεκινήσετε το πλυντήριο πιάτων σας από όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Έτσι, μπορείτε να έχετε τα πιάτα σας έτοιμα και πεντακάθαρα ακριβώς όταν τα χρειάζεστε. Η λειτουργία Easy Start κάνει το χειρισμό του πλυντηρίου πιάτων τόσο εύκολο, όσο ποτέ άλλοτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε: Απαντήστε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home Connect σε μερικές απλές ερωτήσεις σχετικά με τις προτιμήσεις σας για τον καθαρισμό και τον τύπο των πιάτων σας. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα σας προτείνει το ιδανικό πρόγραμμα για τη συγκεκριμένη περίσταση, και το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε από όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω της εφαρμογής.
1210€ 879€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Ψυγειοκαταψύκτης Siemens KG39NAIDP iQ500
PUBLIC.GR

Ψυγειοκαταψύκτης Siemens KG39NAIDP iQ500

Ψυγειοκαταψύκτης με συρτάρι hyperFresh plus που διατηρεί τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα, καθώς και με τεχνολογία full noFrost που καταργεί την ανάγκη για απόψυξη. Αποκτήστε πρόσβαση και έλεγχο στο ψυγείο σας, όπου κι αν βρίσκεστε – με την εύχρηστη εφαρμογή Home Connect. Το συρτάρι hyperFresh plus με ρυθμιζόμενη υγρασία διατηρεί τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα. Τα 2 συρτάρια hyperFresh 0° C plus διατηρούν το κρέας και τα ψάρια φρέσκα έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα, ενώ αφαιρούνται για μεγαλύτερη ευελιξία. Η τεχνολογία full noFrost δεν επιτρέπει τη δημιουργία πάγου και το πάγωμα των τροφίμων, έτσι ώστε να μην κάνετε ποτέ πια απόψυξη.
1449,99€ 999,01€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ