ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Καφέ της Χαράς»: Το τρέιλερ κυκλοφόρησε. Η πρώτη συνάντηση Πώποτα-Χαράς μετά από 15 χρόνια

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2020, λίγο πριν αλλάξουμε δεκαετία, ο ΑΝΤ1 κάνει την τηλεοπτική του επιστροφή στο Κολοκοτρωνίτσι. Μετά από 15 χρόνια ο Χάρης Ρώμας, η Ρένια Λουιζίδου, η Τζόυς Ευείδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και οι υπόλοιποι ηθοποιοί του «Καφέ της Χαράς» επέστρεψαν στη σειρά που αγάπησε το κοινό το 2003.

Το πρώτο επεισόδιο, λοιπόν, θα προβληθεί την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου στις 20.45 και πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer. Ο γνωστός σε όλους μας Περίανδρος Πώποτας και η Χαρά Χάσκα συναντιούνται ξανά. Αυτή τη φορά η ιστορία όμως θα αφορά κυρίως τον έρωτα των παιδιών τους, της Βάλιας και του Μανωλάκη (Μάνου πλέον) και λιγότερο τον δικό τους που δεν ευδοκίμησε.

Η Χαρά και η Βάλια επιστρέφουν στο Κολοκοτρωνίτσι και βλέπουν τους παλιούς τους γνώριμους. Το «Καφέ της Χαράς» έχει πληγεί από πυρκαγιά και η Βάλια αποφασίζει να το ανοίξει ξανά. Ο Μάνος είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της και η Χαρά με τον Περίανδρο αποφασίζουν να συμμαχήσουν στο να κρατήσουν τα παιδιά τους μακριά το ένα από το άλλο. Σου θυμίζει κάτι; Σου θυμίζει πολλά. Αλλά περισσότερο από όλα σου θυμίζει το «Καφέ της Χαράς» των αρχών των ’00s, αφού στο trailer η ατμόσφαιρα είναι ίδια ακριβώς με τότε.

Χάρης Ρώμας: «Είναι στοίχημα για εμάς»

Στο πρώτο trailer εμφανίζονται όλο και περισσότερα γνώριμα πρόσωπα καθώς και νέες αφίξεις, όπως αυτή της Ζέτας Δούκα. Στη σειρά εξάλλου θα δούμε παλιούς και νέους χαρακτήρες να εμφανίζονται στη μικρή οθόνη. «Κάποιοι άνθρωποι αλλάξαν για να έχουμε πιο ανανεωμένη εικόνα και κάποιοι λίγοι δεν παίζουν γιατί δεν χωρούσαν στο στόρι. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχουν πληγωθεί, όμως θα το δούμε και στην πορεία, αν θα τραβήξει και πόσο θα τραβήξει» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας σε σχετική συνέντευξη Τύπου.

«Θα κάνουμε 23 επεισόδια όλη τη σεζόν, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο που έχουμε υπογράψει και ήδη με έχουν φωνάξει και έχουμε κάνει ένα προσυμβόλαιο με το κανάλι σε περίπτωση που πάει καλά» είπε ο Χάρης Ρώμας και πρόσθεσε: «Είναι ήδη ακριβή η σειρά για τα δεδομένα μιας εποχής μετά κρίσης που ακόμα έχει τον απόηχο της κρίσης πολύ έντονο. Τα χρήματα είναι λιγότερα και το Καφέ είναι ένα ακριβό προϊόν για την εποχή, είναι λιγότερο ακριβό απ’ ό,τι ήταν τότε και προσπαθούμε να το διευθετήσουμε όπως πρέπει για να είναι η εικόνα καλύτερη και είναι καλύτερη απ’ ό,τι ήταν τότε. Γίνεται πολύ μεγάλος προγραμματισμός για το κάθε πράγμα ώστε να γίνει σωστά. Και φυσικά οι αμοιβές μας είναι χαμηλότερες. Αυτό είναι απόρροια της κρίσης αλλά το ξέραμε αυτό. Είναι όμως ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε περισσότερο για να πετύχει γιατί αποτελεί και στοίχημα για εμάς», πρόσθεσε ο ίδιος.