ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Just The 2 Of Us: Αποκαλύφθηκαν τα 8 από τα 14 ζευγάρια του show

Instagram.com/j2us_gr

Το show, Just The 2 Of Us, ύστερα από μία επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Υπενθυμίζουμε πως οι Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ζόζεφιν, έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αναδείχθηκαν νικητές του περσινού show.

Ενόψει, λοιπόν, της φετινής σεζόν και λίγο πριν την πολυαναμενώμενη πρεμιέρα του Just The 2 Of Us, ο Νίκος Κοκλώνης (ο οποίος θα αναλάβει για ακόμα μία χρονιά τα ηνία της εκπομπής) και τα άτομα της παραγωγής βρίσκονται σε αναζήτηση των ζευγαριών που θα επιδείξουν το μέταλλο της φωνής τους στο τηλεοπτικό κοινό. Και ενώ η λίστα των ονομάτων βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας, η εκπομπή Happy Day και η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψαν μερικά από τα ονόματα που θα λάβουν μέρος στο show.

Τα ζευγάρια που θα συμμετέχουν στο Just The 2 Of Us

Ιωάννα Τούνη – Θοδωρής Φέρρης

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κατερίνα Λιόλιου

Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – δεν έχει βρεθεί ακόμη ο παρτενέρ

Ειρήνη Παπαδοπούλου – James Καφετζής

Μάρα Μεϊμαρίδη – STAN

Κώστας Φραγκολιάς – Μαντώ

Χάρης Βαρθακούρης – δεν έχει βρεθεί ακόμη παρτενέρ

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η ίδια βρέθηκε ανάμεσα στα άτομα που δέχτηκαν πρόταση για συμμετοχή στο show, ωστόσο η ίδια την απέρριψε.

Η κριτική επιτροπή του show

Να σημειώσουμε πως αλλαγές στην κριτική επιτροπή δεν θα υπάρξουν. Οι Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου παραμένουν στις θέσεις τους και είναι έτοιμοι να αναλάβουν για ακόμα μία φορά τον ρόλο των κριτών που καλούνται να σχολιάσουν και να βαθμολογήσουν τις εμφανίσεις των ζευγαριών.