ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βάφεται στο TikTok και γίνεται viral

facebook.com/kellycookie.stamouli

Το να ριχτεί κανείς στον προεκλογικό αγώνα θέλει σίγουρα εκτός από τα κατάλληλα εφόδια και βιογραφικό (και αυτά όχι απαραίτητα), επιμονή, υπομονή, αλλά κυρίως ευφάνταστες ιδέες. Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κέλλυ Σταμούλη, αγκαλιάζει την πρωτοτυπία και χρησιμοποιεί τα social media με τον δικό της, μοναδικό τρόπο.

Η Κέλλυ Σταμούλη έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα αρκετά δημοφιλής, χάρη σε ένα βίντεό της στο TikTok. Η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών, χρησιμοποίησε τη δημοφιλή πλατφόρμα για να μας δείξει πώς βάφεται, ενώ μας συστήνεται.

«Πώς βάφεται μια υποψήφια του ΠΑΣΟΚ; Πάμε να ετοιμαστούμε μαζί και να πούμε μερικά πράγματα. Γεννήθηκα στην Κυψέλη, αλλά οι γονείς μου μετακόμισαν στο Κολωνάκι. Πήγα σε ένα πολύ προχωρημένο Δημοτικό, όπου είχε καταργηθεί η ποδιά. Μιας και λέμε για ποδιά, να σας πω μερικές βασικές ρυθμίσεις και νομοθετήματα που έκανε το ΠΑΣΟΚ πριν πολλά πολλά χρόνια: κατήργησε την ποδιά. θεσμοθέτησε την ψήφο στα 18 […] αναγνώρισε το εργατικό ατύχημα, νομιμοποίησε τον πολιτικό γάμο, κατάργησε το έγκλημα της μοιχείας, θεσμοθέτησε την 5ήμερη εργασία […] Είμαι σχεδόν έτοιμη, βάζω και λίγη λάμψη γιατί αν δεν μας βλέπουν τα UFO δεν έχει νόημα. Η ζωή είναι ωραία!», λέει η Κέλλυ Σταμούλη, ενώ στη συνέχεια μάς δείχνει ολοκληρωμένο το outfit της και αποχωρεί.

Η υποψήφια βουλευτής δοκίμασε το δημοφιλές #getreadywithme και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με σχόλια που την αποθεώνουν και άλλα που την χλευάζουν για την ομολογουμένως πρωτότυπη, προεκλογική της καμπάνια. Το σίγουρο είναι πως η Κέλλυ Σταμούλη – είτε μας αρέσει, είτε όχι – προσεγγίζει στο TikTok μια μερίδα κόσμου που είναι ιδιαίτερα αναποφάσιστο ως προς την επιλογή του για τις (φετινές) εκλογές και τα πολιτικά πρόσωπα που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν.

Στατιστικά, τα εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν ότι συνήθως προτιμούμε ανθρώπους που μπορούμε να σχετιστούμε, έστω σε κάποιο επίπεδο μαζί τους. Είναι η Κέλλυ Σταμούλη και η επικοινωνιακή της προσπάθεια μια ιδιοφυής προσέγγιση αναποφάσιστων ψηφοφόρων ή απλά λαϊκισμός;

Πώς σου φαίνεται το βίντεο της Κέλλυς Σταμούλη;

ΨΗΦΙΣΕ