ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H Iωάννα Μαλέσκου είναι η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. 4 πράγματα για εκείνη που θα σε εκπλήξουν

Instagram.com/imaleskou

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανήκει επισήμως πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τα video της εκπομπής της στην Κρήτη TV, που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ για να αναλάβει τη δική της ψυχαγωγική εκπομπή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, έγινε μήλον της έριδος, ανάμεσα σε Alpha και ΣΚΑΪ. Η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» στο Open πώς ναυάγησε η συνεργασία της με τον Alpha. «Μου έκαναν πρόταση από τον Alpha, γενικά για την μεσημεριανή ζώνη. Ήταν κάτι που είχα ανακοινώσει στη διοίκηση του σταθμού, είχα πάρει την απόφασή μου. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν. Η τελική μου απόφαση ήταν να πάω στον Alpha, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά γιατί διαφωνήσαμε στα ψιλά γράμματα των συμβάσεων. Από τις 6 Μαΐου και μετά δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τον συγκεκριμένο σταθμό», είχε πει χαρακτηριστικά. Κι έτσι η Ιωάννα Μαλέσκου στράφηκε στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» του Open, η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στην Αθήνα και στο κανάλι του Φαλήρου για τις τελικές υπογραφές, αλλά και για να συμμετέχει στα δοκιμαστικά που έγιναν ώστε να βρεθεί το πρόσωπο που θα την πλαισιώσει.

Τρεις άνδρες πέρασαν ήδη από δοκιμαστικό για να βρεθούν στο πλευρό της Ιωάννα Μαλέσκου στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία σε ένα μεγάλο κανάλι. Τα πρόσωπα αυτά είναι ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς. «Μέσα στη βδομάδα θα γίνουν συναντήσεις με δυο άντρες, ο ένας είναι ηθοποιός και τραγουδιστής που έχει περάσει και από την παρουσίαση και ο άλλος είναι επίσης τραγουδιστής έντεχνου ροκ» δήλωσε η Έλενα Πολυκάρπου.

4 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για την Ιωάννα Μαλέσκου

-Μπορεί να την αποκαλούν «Μενεγάκη της Κρήτης» αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου δεν κατάγεται από το νησί. Η καταγωγή της είναι από την Πρέβεζα.

-Στην Κρήτη βρέθηκε ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός. Δούλεψε σε δημοτικά σχολεία σε μικρά χωριά του Νομού Ηρακλείου και στο Ρέθυμνο. Προηγουμένως είχε πάρει το πτυχίο της στα Παιδαγωγικά από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

-Στην Κρήτη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε καλλιστεία. Το 2013 συμμετείχε στα καλλιστεία Μις Κρήτη χωρίς ωστόσο να αποσπάσει κάποιον τίτλο. «Πιστεύω ότι όταν κάνεις κάτι που το αγαπάς, τότε σίγουρα το κάνεις καλά και υπεύθυνα. Αν μπορείς να κρατήσεις και αξιοπρεπή στάση, τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις και δεν θα υπάρχει ασυμβίβαστο ανάμεσα σε αυτά τα δύο επαγγέλματα», είχε πει στα καλλιστεία για το πώς σκόπευε να συνδυάσει την πορεία της ως δασκάλα με μια πιθανή καριέρα στο modelling.

-Έχει πάθος με τη γυμναστική και την ενασχόληση με το fitness. Και μπορεί το σώμα της να θυμίζει γυμνάστριας αλλά η ίδια δεν αναλαμβάνει επ ουδενί την ιδιότητα της ειδικού.