ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ιδιαίτεροι νιπτήρες μπάνιου για να πλένεις τα δόντια σου πάνω από ένα έργο τέχνης

shutterstock

Είναι το πρώτο σημείο που σπεύδεις μόλις ανοίξεις τα μάτια σου. Κοιτάς το πρόσωπό σου στον καθρέφτη του μπάνιου, ελέγχεις τους μαύρους κύκλους, ανοίγεις το ντουλάπι στα δεξιά και βγάζεις οδοντόβουρτσα. Η διαδικασία γνωστή και επαναλαμβανόμενη. Σκύβεις να πλύνεις το πρόσωπο και τι βλέπεις; Λευκός κλασικός νιπτήρας που κάθε σπίτι που χτίστηκε τη δεκαετία του '70 στην Αθήνα οφείλει να έχει. Ό,τι κι αν πέσει πάνω φαίνεται. Κι αν έχετε τσακωθεί για τις τρίχες που αφήνει και το υπόλειμμα οδοντόκρεμας που αφήνει κατά λάθος μετά από κάθε βούρτσισμα.

Η διακόσμηση θέλει ένα παιχνίδι, θέλει λίγο χρώμα. Και μπορείς φυσικά να ξεκινήσεις από το μπάνιο. Η αλλαγή νιπτήρα είναι και εύκολη υπόθεση.

#1

 

Αν το μπάνιο σου είναι ευρύχωρο και το έπιπλο κάτω από τον νιπτήρα δεν είναι απαραίτητο μπορείς να κινηθείς ρουστίκ και να θυμηθείς το χωριό.

#2

 

Μαρμάρινος νιπτήρας ζωγραφισμένος με προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι περισσότεροι είναι χειροποίητοι και κατά πάσα πιθανότητα θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο.

#3

 

Το μπλε χρώμα ταιριάζει πάρα πολύ με το ξύλο και το λευκό. Αν το μπάνιο σου είναι μίνιμαλ μπορείς να δώσεις χρώμα. Κι αυτός ο καθρέφτης εξαιρετική ιδέα.

#4

 

Ροζ παλ. Γιατί όχι; Industrial χώρος που αποκτά βάθος με την προσθήκη ενός και μόνο χρώματος.

#5

 

Και το λευκό είναι μέσα στις επιλογές αλλά παίζεις με το σχήμα και τα γύρω-γύρω. Ο έξυπνος αποθηκευτικός

#6

 

Και δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Αμέσως το μπάνιο απέκτησε χαρακτήρα. Μεγάλη προσοχή στους ξύλινους μπάγκους. Να θυμάσαι πως βρέχονται και πως η επιλογή του υλικού παίζει μεγάλο ρόλο.

#7

 

Πριν πιεις τον καφέ σου στο αγαπημένο σου φλιτζάνι θα ρίξεις λίγο νερό στο πρόσωπό σου.

#8

 

Σκάφη πάνω σε ένα ξύλινο στήριγμα και είσαι έτοιμη. Τόσο απλό, τόσο κομψό.

#9

 

Για τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις υπάρχουν και αυτοί οι νιπτήρες.

#10

 

Και αυτοί που χρειάζονται πολύ συγκεκριμένη διακόσμηση για να ταιριάξουν στο υπόλοιπο σύνολο.