ΣΠΙΤΙ

Διακόσμηση: Τα κόλπα για να κάνεις το υπνοδωμάτιό σου πιο ρομαντικό

Unsplash

Μία ρομαντική πινελιά στο υπνοδωμάτιο μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση. Επειδή η εποχή επιβάλλει ξάπλωμα στο κρεβάτι και στοχασμό πρέπει η διακόσμηση να σου επιτρέπει να το κάνεις ενώ παράλληλα θα χαλαρώνεις σε ένα χώρο που φέρει το προσωπικό σου στιλ. Να γίνει το δωμάτιο λίγο πιο ρομαντικό, να δώσεις έμφαση στο συναίσθημα και στη φαντασία. Μία αλλαγή θα ανανεώσει το δωμάτιο αλλά και εσένα. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά, κινήσεις ματ είναι αρκετές για να δώσεις την αίσθηση που θέλεις. Τα χρώματα και οι υφές παίζουν το ρόλο τους. Το ρομαντικό στιλ μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με το προϋπάρχον αρκεί να κάνεις τις σωστές προσθήκες. Ίσως χρειαστεί να μεταφέρεις κι εκείνο το επιπλάκι από το σαλόνι που δεν ήξερες τι να το κάνεις.

Βάψε τους τοίχους σε παλ αποχρώσεις

Σκέψου πόσο όμορφα θα έδενε μία διχρωμία. Λευκό (που ήδη υπάρχει) κι ένα παλ χρώμα ανάλογα με το γούστο σου. Το ροζ είναι από τα πολύ αγαπημένα μας. Σε χαλαρώνει ενώ ταυτόχρονα είναι ζωντανό και έντονο.

Παίξε με τα μοτίβα

Λανθασμένα πιστεύεται πως ο συνδυασμός μοτίβων δεν μπορεί να αποτελέσει χαρακτηριστικό της ρομαντικής διακόσμησης. Αν δεν θέλεις μεγάλες αλλαγές παίξε με τα μαξιλαράκια που βρίσκονται πάνω στο κρεβάτι.

Βάλε έναν ολόσωμο καθρέφτη

Αν έχει και χρυσό πλαίσιο τότε είναι ιδανικός. Μην τον κρεμάσεις στον τοίχο, τοποθέτησέ τον απλά σε μία γωνία του δωματίου. Άσε που θα το κάνει να δείχνει και μεγαλύτερο.

Vintage πινελιές

Το επιπλάκι από το σαλόνι που λέγαμε μπορεί να γίνει κάλλιστα το μπουντουάρ σου. Δώσε στο δωμάτιο χαρακτήρα νοσταλγίας κι αμέσως θα αποκτήσει στιλ.

Ένας πολυέλαιος αρκεί

Οι πολυέλαιοι που κάνουν comeback ταιριάζουν σε κάθε στιλ αφού προσαρμόζονται εύκολα στη διακόσμηση. Ρομαντικό το θες το δωμάτιο; Ένας με κρύσταλλα είναι αυτό που ψάχνεις.

Το ξύλο είναι το υλικό σου

Το ξύλο δίνει ζεστασιά και είναι εύκολο ως προς τους συνδυασμούς. Άσε που ταιριάζει γάντι και με τα παλ χρώματα.