ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ιδέες διακόσμησης για να μην είναι το μπάνιο σου βαρετό

Δεν πρέπει με τίποτα να βαριέσαι το μπάνιο σου. Πρέπει να είναι ευχάριστο, φωτεινό και να έχει άποψη. Με πολύ απλούς τρόπους μπορείς να το πετύχεις και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή στο μπάνιο σου.

1. Μια πολύ όμορφη καρέκλα (ειδικά αν είναι vintage)

 

Δανείσου την όμορφη καρέκλα που έχεις στο σαλόνι σου, τοποθετώντας την στο μπάνιο. Μπορείς να βάλεις ένα ριχτάρι ή ένα μεγάλο μαξιλάρι, ακόμη και να την βάψεις στους χρωματισμούς που έχει το μπάνιο σου. Η αλλαγή θα είναι μεγάλη.

2. Πίνακες ή έργα τέχνης

 

Μικρά ή μεγάλα, δεν έχει καμία σημασία. Κάθε κομμάτι τέχνης μπορεί να κάνει το μπάνιο σου να δείχνει ομορφότερο και σίγουρα καθόλου βαρετό. Τα άσπρα κάδρα δίνουν μια άλλη αίσθηση στο μπάνιο σου.

3. Ένα χαλί

 

Είναι σπάνιο να δεις σε μπάνια να υπάρχει χαλί αλλά αν κάνεις μια δεύτερη σκέψη πιστεύω πως θα τρελαθείς με την ιδέα. Σίγουρα θα πρέπει να το ταιριάξεις με τα χρώματα που επικρατούν στο χώρο και θα δεις πως θα αλλάξει εντελώς το μπάνιο σου.

Extra tip: Ζωγραφιές! Αν το έχεις με την ζωγραφική δεν χρειάζεται πολλά. Εάν όχι μπορείς να ψάξεις χρώματα και σχέδια που σου αρέσουν και να το τολμήσεις. Το μπάνιο σου θα γίνει υπέροχο!