ΕΞΟΔΟΣ

Sunday Funday: Η ιδανική Κυριακή της Τόνιας Μητρούδη (Nidodileda)

Μάρα Δεσύπρη

Η Τόνια Μητρούδη είναι Creative director και founder του γνωστού fashion brand Nidodileda. Ζει στα βόρεια προάστια, λίγο πιο πάνω από το Κεφαλάρι και μέσα στο δάσος. Το δικό της Sunday Funday περιλαμβάνει κυρίως χουζούρεμα και εκεί θα κάνει focus. Ωστόσο, δεν λέει όχι σε βολτίτσες. Για να δούμε πώς περνάει την Κυριακή της.

«Τις Κυριακές μου, μου αρέσει να ξυπνάω πιο αργά από ό,τι συνήθως και να κυλάει η μέρα μου πιο ήσυχα και απολαυστικά. Οι λέξεις κλειδιά για εμένα είναι οι ταινίες, το κρασί δίπλα στο τζάκι, και φυσικά η παρέα των φίλων μου και των ανθρώπων που αγαπώ. Έτσι ορίζω το δικό μου Sunday Funday».

«Αν τελικά αποφασίσω να βγω από το σπίτι, οι επιλογές συνήθως είναι δύο. Ή θα κατέβω στο κέντρο, που το αγαπώ ιδιαίτερα τις Κυριακές με ήλιο. Θα κάνω βόλτα στα στενά και θα τρυπώσω στα καφέ και μετά σε μπαράκια της πόλης».

«Η εναλλακτική μου είναι να πάω για φαγητό στην αγαπημένη μου «Καραβαϊκή» στην Πεντέλη. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό μεζεδοπωλείο με vintage διακόσμηση και αντικείμενα που που αρχικά σου φαίνονται αταίριαστα μεταξύ τους. Βγάζουν όμως μια παλιά μελωδία που αγαπώ ιδιαίτερα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κεμπαμπ προβατίνας με σάλτσα wasabi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Καραβαϊκή (@karavaiki_gr) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καριόκα με Τσίλι και παγωτό λουκούμι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Καραβαϊκή (@karavaiki_gr) στις