DESIGN

Η χλιδάτη βίλα του House of Gucci διαθέσιμη στο Airbnb. Ζήσ’ το ως άλλη Lady Gaga

H πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Ridley Scott, House of Gucci κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Με ένα all-star cast και την υπόθεση να βασίζεται γύρω από πραγματικά γεγονότα, οι fans της Lady Gaga, ανυπομονούν να δουν την σταρ να μεταμορφώνεται στην πιο διάσημη «Μαύρη Χήρα» στην ιστορία της μόδας.

Για τους πιο πιστούς φαν της ταινίας House of Gucci μάλιστα, η εταιρεία Airbnb επεφύλαξε μια ακόμα έκπληξη. Συγκεκριμένα η αρχοντική βίλα Balbiano στη λίμνη Como, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας, θα είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η εντυπωσιακή Villa Balbiano

Η πολυτελέστατη βίλα είναι μία από τις μεγαλύτερες ιδιόκτητες βίλες στην λίμνη Como. Περιλαμβάνει έξι σουίτες και επιβλητικούς κήπους που έχουν διακριθεί από τη βρετανική ένωση Διακοσμητών Κήπου.

Η Villa Balbiano χρονολογείται στα τέλη του 16ου αιώνα. Ο καρδινάλιος Angelo Maria Durini, ο οποίος προέδρευσε του κτήματος τον 18ο αιώνα, φιλοξένησε περίφημα μέλη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας και κατοίκους της υψηλής κοινωνίας για φεστιβάλ, συμπόσια και χορούς.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ιδιοκτήτης της Villa Balbiano, ο Καρδινάλιος συγκέντρωσε μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης και έχτισε νέες κατασκευές, συμπεριλαμβανομένης μιας εκκλησίας.

Η βίλα Balbiano, που είναι το σπίτι του πατριάρχη Aldo Gucci στην ταινία, θα είναι διαθέσιμη για ένα βράδυ στις 30 Μαρτίου 2022 για δυο καλεσμένους που θα περάσουν το βράδυ στην master σουίτα.

Κατά τη διαμονή τους, θα έχουν πρόσβαση στους τέσσερις πρώτους ορόφους του σπιτιού, την πισίνα και την ιδιωτική αποβάθρα στη λίμνη. Η διαμονή θα κοστίσει περίπου χίλια ευρώ (1,125 δολάρια) και οι κρατήσεις θα είναι διαθέσιμες από τις 6 Δεκεμβρίου στο επίσημο site του Airbnb.

Airbnb/MEGA/VISUALHELLAS.GR
Airbnb/MEGA/VISUALHELLAS.GR

Airbnb/MEGA/VISUALHELLAS.GR

House of Gucci με την υπογραφή του Ridley Scott

Η ταινία House of Guccci παρουσιάζει την πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης και τελικά ενός φόνου, παρακολουθούμε τι κρύβεται πίσω από ένα όνομα. Ποια είναι η αξία του και τι είναι ικανή μια οικογένεια να κάνει, προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Ridley Scott στη δεύτερη μεγάλη του παραγωγή για φέτος μετά από το The Last Duel, αφηγείται την ιστορία της δυναστείας των Gucci, επιστρατεύοντας ένα all star cast. Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek και Al Pacino.

Η πραγματική ιστορία του House of Gucci

Βασισμένος στο βιβλίο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed», ο βρετανός σκηνοθέτης πιάνει το νήμα από τη δεκαετία του ’70. Τότε που ανδρώθηκε η αυτοκρατορία Gucci. Η ταινία παρακολουθεί από κοντά τις σχέσεις των βασικών μελών της φαμίλιας. Η επιχείρηση τότε εποπτευόταν από τους δύο διάδοχους, τον φιλόδοξο Aldo (Al Pacino) και τον πιο συντηρητικό αδελφό του Rodolfo (Jeremy Irons).

Ο Aldo δεν έχει την πρόθεση να παραχωρήσει τον έλεγχο του ονόματος, πόσο μάλλον στον γιο του Paolo (Jared Leto), στον οποίο δεν τρέφει μεγάλη εκτίμηση. Ο συνεσταλμένος γιος του Rodolfo από την άλλη, ο Maurizio (Adam Driver), προτιμά να ασχοληθεί με τη νομική, παρά να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση.

Όταν όμως ερωτεύεται την φιλόδοξη Patrizia Reggiani (Lady Gaga), όλα αλλάζουν. Παιχνίδια εξουσίας, έρωτες, πάθη, ίντριγκες και δολοπλοκίες. Όλα τα στοιχεία που θα ζήλευε μια ιταλική όπερα, συνθέτουν μια φιλόδοξη κινηματογραφική ιστορία ανόδου και πτώσης.

Αποκορύφωμα ο φόνος του Maurizio Gucci από τη γυναίκα του. Την περίφημη «Μαύρη Χήρα», που σχεδίασε προσεχτικά το σχέδιο εκδίκησής της, όταν εκείνος την εγκατέλειψε για την ερωμένη του.