ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Βάσω Λασκαράκη εκτός Alpha. Γιατί «ναυάγησε» η συνεργασία

instagram.com/vasolaskaraki

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν περισσότερο τις τελευταίες ημέρες. Το πρώτο πλάνο την ήθελε να αναλαμβάνει μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, καθημερινή εκπομπή στον Alpha. Το δεύτερο και επίσημο τη θέλει εκτός καναλιού έπειτα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Η Βάσω Λασκαράκη επί μία εξαετία πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Το Σόι Σου» και για έναν χρόνο βρέθηκε στο «Έρωτας Μετά». Μετά από την επταετή συνεργασία της με τον σταθμό όλα δείχνουν πως λένε αντίο.

Η Βάσω Λασκαράκη εκτός Alpha

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου» ανέφερε πως η Βάσω δεν θα αναλάβει κάποια εκπομπή καθώς το κενό στο πρόγραμμα, μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, καλύπτει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Γυναικεία εκπομπή άλλη δεν θα γίνει οπότε η ηθοποιός δεν θα δοκιμαστεί στην παρουσίαση (εντός Alpha – κράτα το αυτό). Με τα σήριαλ όμως τι γίνεται;

«Υπήρχε σχέδιο να παραμείνει η Βάσω Λασκαράκη στον Alpha γιατί υπάρχουν σήριαλ στο κανάλι που τη θέλουν. Μετά από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Alpha δεν θα είναι στο νέο πρόγραμμα. Από τα τρία νέα καινούργια σήριαλ που ετοιμάζονταν έχει μείνει μόνο ένα.

Αποφάσισε ο Alpha από τα τρία που εξέταζε να βγάλει μόνο ένα καινούργιο. Είναι δραματικό, είναι καθημερινό και οι δύο πρωταγωνιστικοί γυναικείοι ρόλοι έχουν ήδη βρεθεί. Σε αυτούς δεν είναι η Βάσω Λασκαράκη. Από τη στιγμή που τα σήριαλ παγώνουν -έχει παγώσει και η εκπομπή- αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια θέση στο πρόγραμμα του Alpha» ανέφερε το ρεπορτάζ.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε και για την πρόταση που ενδεχομένως εξετάζει η Βάσω Λασκαράκη μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha.

«Είχε βολιδοσκοπηθεί για εκπομπή όχι μόνο από τον Alpha αλλά και από τον ΣΚΑΪ. Τώρα λοιπόν που έχουν ”παγώσει” τα projects μήπως ανοίγει ένας δίαυλος επικοινωνίας με τον ΣΚΑΪ;»