ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η τηλεθέαση του τελικού του Globetrotters, οι νικητές και τα σχόλια στο Twitter

Instagram.com/globetrottersgr

To Globetrotters μετά από δεκάδες προορισμούς και αποστολές για τα τρία διαγωνιζόμενα ζευγάρια του έφτασε στο τέλος του. Τελικός προορισμός ήταν η Αθήνα, στην οποία Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, Στέλιος και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός και οι Χρήστος Μπάρκας και Παντελής Βούρος συνάντησαν τον Πέτρο Πολυχρονίδη και έμαθαν ποιος είναι ο νικητής του παιχνιδιού.

Μεγάλοι νικητές του Globetrotters, του Star, αναδείχθηκαν ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, οι οποίοι κέρδισαν 30.000 ευρώ τα οποία αποφάσισαν να προσφέρουν στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων. Από 10.000 ευρώ πήραν οι δύο υπόλοιπες ομάδες του Globetrotters.

Ο Χρήστος Μπάρκας και ο Παντελής Βούρος δώρισαν το ποσό που κέρδισαν στον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», ενώ ο Στέλιος Κρητικός με τον Μιχαήλ – Άγγελο Κρητικό πρόσφεραν τα δικά τους 10.000 ευρώ στην Κιβωτό του κόσμου.

Το μήνυμα των νικητών

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη με μία τους ανάρτηση στο Instagram θέλησαν να ευχαριστήσουν το κοινό για τη στήριξή του και να εκφράσουν τις πρώτες σκέψεις τους μετά από αυτή την τηλεοπτική και ταξιδιωτική εμπειρία.

«Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη, τα καλά, τα θετικά (ακόμα και τα αρνητικά) σας σχόλια. Σας ευχαριστούμε για όλα. Αξιωθήκαμε να ζήσουμε μια σπάνια εμπειρία. Γυρίσαμε κυριολεκτικά όλο τον κόσμο. Και τις 5 ηπείρους. Έχει χορτάσει το μάτι μας για δυο ζωές! Καλώς ή κακώς, πήρατε, εμμέσως, μια γεύση από τη ζωή μας (όχι απαραιτήτως ενδεικτική), εμείς, εν αγνοία μας, τρυπώσαμε στη δική σας κι ελπίζουμε ότι σας κρατήσαμε ευχάριστη παρέα… και να ξέρετε πως ό,τι είδατε ήταν 100% αυθεντικό.
Είτε αυτό ήταν μπινελίκια, νεύρα και καυγάδες, είτε αγκαλίτσες, φιλάκια κι αγάπες, είτε γέλια, είτε δάκρυα, ήταν όλα αληθινά.

Αυτοί είμαστε. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι. Είτε αρέσουμε, είτε όχι. Δεν υπήρξε τίποτα επιτηδευμένο, τίποτα στημένο, τίποτα εκ προμελέτης. Δεν είναι του χαρακτήρα μας.
What you see is what you get, που λένε και οι Γάλλοι. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε τον αντίκτυπο που θα έχει στην οικογένειά μας. Κυρίως επαγγελματικά, διότι στα προσωπικά μας δεν άλλαξε τίποτα. Τρεις μήνες ήταν αρκετοί για να «αναποδογυρίσει» η ζωή μας και να παρεκκλίνει (αρκετά) της πορείας που νομίζαμε ότι διέγραφε.
Ελπίζουμε να σας έχουμε παρέα ΚΑΙ στα επόμενα βήματά μας. Είτε μουσικά, είτε τηλεοπτικά, είτε…ποιος ξέρει τι!», έγραψε το ζευγάρι.

Η τηλεθάση

Το Globetrotters κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού για 12 επεισόδια. Και στον τελικό αυτό το ενδιαφέρον μεταφράστηκε σε υψηλή τηλεθέαση για την εκπομπή που το κοινό έδειξε να έχει αγαπήσει.

Αναλυτικά το Globetrotters σημείωσε στο δυναμικό κοινό μέσο όρο 22,9%, φτάνοντας μέχρι και το 26,6% στο τελευταίο τέταρτο (23:00 – 23:14). Στο γενικό σύνολο, το Globetrotters είχε μέσο όρο 20,1%, ενώ τη στιγμή της ανάδειξης των νικητών (23:00 – 23:14), η τηλεθέαση έφτασε μέχρι το 25,1%.

Η αγάπη του κοινού για τους παίκτες του Globetrotters και την εκπομπή εκφράστηκε και μέσα από τα social media και ιδιαιτέρως το Twitter (απ’ όπου δεν έλειψαν και οι αναφορές στον αξεπέραστο τελικό του GNTM).

Τα καλύτερα σχόλια