ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στο Mega. Ποια εκπομπή θα παρουσιάζει;

Mega TV

Θα μπορούσε να είναι 1999, αλλά δεν είναι. Οπότε η ανακοίνωση της επιστροφής της Ρούλας Κορομηλάς στο αγαπημένο της κανάλι, το Mega ήρθε σαν ευχάριστη έκπληξη.

Η Ρούλα Κορομηλά κάνει το τηλεοπτικό της comeback και το Μεγάλο Κανάλι στην επίσημη ανακοίνωσή του, έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η Ρούλα στο «Σπίτι με το Mega»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού «Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή “Σπίτι με το MEGA”. Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο “Σπίτι με το MEGA”, την εκπομπή του MEGA που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών. Το “Σπίτι με το MEGA” έρχεται τον Νοέμβριο στο MEGA με ξεχωριστά, special τηλεοπτικά events και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους».

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία σταθερή τηλεοπτική εμφάνιση της εθνικής μας παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα ήταν τη σεζόν 2015-2016 που αναβίωσε το Μπράβο Ρούλα μέσα από τη συχνότητα του Epsilon. Το 2020 έκανε μία one off επιστροφή για το πρωτοχρονιάτικο σόου του Mega για χάρη του Αντώνη Ρέμου και σήμερα, γυρνάει για τα καλά στα γνωστά της λημέρια. Κι όλα θυμίζουν ξανά παλιές, καλές τηλεοπτικές εποχές.