ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Πόπη Τσαπανίδου στο Open: Η ανακοίνωση του σταθμού

Πόπη Τσαπανίδου/Instagram

Μετά από 3 χρόνια, η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στην τηλεόραση με σταθερή θέση, μέσα από τη συχνότητα του Open, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού το μεσημέρι της Τρίτης 17/8.

Η ανακοίνωση του Open για την Πόπη Τσαπανίδου

«Το OPEN καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς» αναφέρει το δελτίο Τύπου που ενημερώνει ότι η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η Πόπη Τσαπανίδου μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και άρχισε να δουλεύει από την ηλικία των 16 στην εφημερίδα «Μακεδονία». Στην καριέρα της ως δημοσιογράφος έχει περάσει από διάφορα πόστα στη ραδιοτηλεόραση και τις εφημερίδες. Έχει παρουσιάσει εκπομπές ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα και το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου της ΝΕΤ. Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega Δύο Ξένοι και το 2014 στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, Το μικρό ψάρι. Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στον σταθμό Μουσικός 98,6, δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο. Πάνω απ’ όλα όμως είναι η γιαγιά του μικρού Έκτορα, ο οποίος ήρθε στη ζωή της τον Ιούλιο και την έκανε ακόμα πιο φωτεινή.