GADGET

Η πιο έξυπνη και eco friendly λύση μετακίνησης ήρθε για να σε πάει ακόμα πιο μακριά

Άνοιξε ο καιρός, ήρθε το καλοκαίρι, αλλά κανένα «ζήτω» δεν θέλω να πω. Το ήρθε το καλοκαίρι, σημαίνει ταυτόχρονα ήρθαν τα τιτάνια κύματα των τουριστών στην πόλη, πράγμα που σημαίνει ότι αν ζεις στο κέντρο, όπως εγώ, ή δουλεύεις στο κέντρο, ή χρειάζεται έστω να διασχίσεις το κέντρο, υποφέρεις. Κάνεις τις δουλειές σου καθοδόν, κολλημένος πίσω από ορδές τουριστικών λεωφορείων και αυτοκινήτων, σε τρώει η ζέστη και το καυσαέριο. Ειδυλλιακή εικόνα; Not. Το καλό νέο; Υπάρχει λύση στα προβλήματά σου, μου, όλων μας. Βρήκα την πιο έξυπνη λύση μετακίνησης και είναι τα ηλεκτρικά scooter.

Δεν έχεις ιδέα πόσο πιο εύκολη θα γίνει η καθημερινότητά σου μόλις βάλεις στη ζωή σου ένα ηλεκτρικό scooter. Καταρχάς όλη η γκρίνια για την κίνηση του προλόγου εξαϋλώνεται με το που βάζεις τα χέρια σου στο τιμόνι και νιώθεις την ελευθερία της κίνησης με ένα πιο ευέλικτο όχημα. Τα οφέλη ωστόσο δεν περιορίζονται εδώ κι είναι πολλά.

Το ηλεκτρικό scooter, που σκέφτεσαι να ξεκίνησες να οδηγείς μειώνει την ατμοσφαιρική ρύπανση, καθώς παράγει μηδενικές εκπομπές αερίων. Παράλληλα, μειώνει την ηχορύπανση που επίσης πλήττει τις οικιστικές γειτονιές της πόλης, αφού είναι αθόρυβο. Και συνολικά είναι μία λύση μετακίνησης, φιλική προς το περιβάλλον. Επιπλέον έχει οφέλη και για τον οργανισμό σου καθώς η οδήγηση ενός ηλεκτρικού scooter βελτιώνει την ισορροπία σου, ενώ αν το χρησιμοποιείς για άθληση, αντλείς όλα τα ψυχικά και σωματικά οφέλη της άσκησης σε εξωτερικούς χώρους. Ακόμα το σκέφτεσαι; Ήρθε η ώρα να πιάσεις το τιμόνι.

Xiaomi, ηλεκτρικό σκούτερ

Και δεν θα πιάσεις όποιο κι όποιο τιμόνι. Όταν μιλάμε για ηλεκτρικό scooter η Xiaomi και ο «στόλος» από stylish και hi tech scooters της, είναι το go to brand.

Κι όταν μιλάμε σήμερα για ηλεκτρικά scooter, τότε μάλλον μιλάμε για το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen, που μόλις προστέθηκε στο οικοσύστημα συσκευών του brand. Σε αυτό θα βρεις τον σύμμαχο για τις καθημερινές σου μετακινήσεις στην πόλη, αλλά και στις κοντινές εκδρομές, που τόσο λαχταράς να απολαύσεις τώρα που καλοκαίριασε.

5 λόγοι να επιλέξεις το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen

Το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen προστέθηκε στην οικογένεια συσκευών του brand, κατέκτησε τη δική μου καρδιά και σύντομα θα κατακτήσει και τη δική σου. Κι αυτό γιατί χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της Xiaomi, σου εξασφαλίζει κάθε τι που θα έβρισκες απαραίτητο για ένα ηλεκτρικό scooter. Θες αντοχή, άνεση, αυτονομία, ασφάλεια και πρακτικότητα; Το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen τα έχει όλα.

Το scooter που θα σε πάει ακόμα πιο μακριά ακόμα πιο γρήγορα

Τα ηλεκτρικά scooter σε μεταφέρουν από και προς τον προορισμό σου, αφήνοντας το περιβάλλον να «αναπνεύσει». Καμιά φορά όμως, αφήνουν κι εσένα χωρίς μέσο μετακίνησης, καθώς η μπαταρία τους εξαντλείται. Όχι όμως το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen. Το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen ταξιδεύει ως και 60 χιλιόμετρα. Aυτό σημαίνει ότι το scooter σου θα είναι διαθέσιμο για όλες τις μετακινήσεις της ημέρας, αλλά και για τις κοντινές σου εκδρομές τα σαββατοκύριακα.

Επιπλέον το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen, διαθέτει τεχνολογία ανάκτησης ενέργειας ανάλογη των αυτοκινήτων. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια που παράγεται κατά το φρενάρισμα και την ολίσθηση μετατρέπεται σε ηλεκτρική ενέργεια που θα καταναλώσει το scooter σου για ακόμα περισσότερο αυτονομία.

Xiaomi, ηλεκτρικό σκούτερ

Κι αν αναρωτιέσαι για το πόσο εύκολα και γρήγορα θα φτάσεις σε κάθε σου προορισμό, το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen έχει μέγιστη ισχύ 1000w, οι ανηφόρες δεν το εμποδίζουν (μέγιστη κλίση 22%) και αναπτύσσει ταχύτητα ως 25 χλμ/ώρα.

Μιλώντας για ανηφόρες και επιτάχυνση, συνδυάζει το σύστημα μπαταριών 48V με κινητήρα 400W για κίνηση στους πίσω τροχούς, ώστε να παρέχει ακόμα περισσότερη ισχύ και να επιτρέπει στο scooter να χειρίζεται με ευκολία κάθε πιθανό σενάριο οδήγησης.

Προσφέρει 3 λειτουργίες ταχύτητας με το πάτημα ενός κουμπιού, προκειμένου να διαλέγεις κάθε φορά τον τρόπο που θέλεις να μετακινείσαι ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Κεφάλαιο ασφάλεια

Το κομμάτι ασφάλεια στην οδήγηση ενός ηλεκτρικού scooter στην πόλη είναι θεμελιώδες. Εκτός από το να φοράς ανελλιπώς το κράνος σου, θέλεις να ξέρεις κι ότι το όχημα το οποίο έχεις επιλέξει έχει όλες τις προδιαγραφές για να κυκλοφορείς ασφαλώς με αυτό.

Το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen διαθέτει βομβητή που ηχεί για να ειδοποιεί τους πεζούς και τα οχήματα ότι θα στρίψεις. Κάπως έτσι, κάθε στροφή σου είναι ασφαλής.

Τα ταξίδια σου γίνονται ακόμα πιο ασφαλή και το βράδυ, καθώς το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen διαθέτει αυτόματο προβολέα, που ανάβει όταν το περιβάλλον είναι σκοτεινό αλλά μπορεί να ενεργοποιηθεί στο Mi Home/Xiaomi Home app.

Ταυτόχρονα το πίσω φως ανάβει αυτόματα όταν είναι αναμμένος ο προβολέας. Κάπως έτσι οι πεζοί και τα οχήματα ειδοποιούνται όταν φρενάρεις, ενώ μέσω του σχετικού app μπορείς να το κρατήσει και μόνιμα αναμμένο για να είσαι σίγουρη ότι σε βλέπουν την ώρα που οδηγείς.

H προστασία σου για το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen είναι υπόθεση ύψιστης σημασίας. Την εξασφαλίζει και το διπλό φρένο που διαθέτει. Τα φρένα των 2 τροχών συνεργάζονται για μειώσουν την απόσταση πέδησης και να ενισχύσουν την ασφάλειά σου.

Το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen είναι συνώνυμο της αντοχής

Το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen είναι κατασκευασμένο από υλικά που «φωνάζουν» αντοχή. Είναι κατασκευασμένο από ανθρακούχο χάλυβα πάχους 1,5 χιλ., και το πλαίσιό του μπορεί να αντέξει μέγιστο στατικό φορτίο 500 κιλά και μέγιστο δυναμικό φορτίο 120 κιλά.

Μετακινήσου με ακόμα περισσότερη άνεση

Στο Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen θα βρεις αναβαθμισμένα ελαστικά 10″, με διευρυμένο πλάτος από 54 σε 60 χιλιοστά, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη απορρόφηση κραδασμών, εξασφαλίζοντας περισσότερη σταθερότητα, ασφάλεια και άνεση μαζί.

Άνεση νιώθεις με το scooter σου ακόμα κι όταν δεν είσαι επιβάτης του. Όταν δεν το χρειάζεται αυτό αποθηκεύεται εύκολα χάρη στην αναδιπλούμενη σχεδίασή του.

Xiaomi, ηλεκτρικό σκούτερ

Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα

Τα δεδομένα που σε αφορούν όσο χρησιμοποιείς το ηλεκτρικό σου scooter, στο Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen θα τα βρεις στο ταμπλό που είναι τοποθετημένο σε φιλική γωνία προς τον χρήστη. Εκεί θα βλέπεις και θα χειρίζεσαι την ταχύτητα, τα φλας και την υπολειπόμενη μπαταρία.

Επιπλέον, όπως σου ανέφερα πιο πάνω, μπορείς να συνδέσεις το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro 2nd Gen με το Mi Home/Xiaomi Home App, απ’ όπου μπορείς να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή τα πάντα, να δεις την κατάσταση, την μπαταρία και τα χιλιόμετρα του σκούτερ σου, αλλά και να ελέγξεις τα φώτα, να κλειδώσεις τον κινητήρα, να ρυθμίσεις τον προβολέα κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο Mistore Greece.