ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Παραλία: Το πρώτο φιλι Χάρι – Υπατίας προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter/X

Instagram.com/hparalia/

H Παραλία είναι η σειρά της ΕΡΤ1 που έχει κερδίσει το κοινό, τόσο αυτό που κάθεται απέναντι από την οθόνη στον καναπέ του, όσο κι εκείνο που σχολιάζει τις εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο στο Twitter/X. Η Δανάη Μιχαλάκη υποδύεται την Υπατία Αρχοντάκη που παρόλο που είναι αρραβωνιασμένη με τον Γιώργο που υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης, (ξυπνώντας σε όλους μνήμες Άγριων Μελισσών) ερωτεύεται όπως όλα δείχνουν τον Χάρι του Δημήτρη Μοθωναίου.

Γιατρός η Υπατία στη σειρά Η Παραλία, γιατρός και ο Χάρι. Κάπως έτσι το Twitter/X βρήκε ένα νέο hashtag για τους δυο τους, εκτός από το κυρίαρχο για τον σχολιασμό της σειράς στην πλατφόρμα. Το #synadelfoi γεννήθηκε και στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 «πήρε φωτιά». Βλέπεις, σε αυτό το επεισόδιο δόθηκε το πρώτο φιλί του Χάρι και της Υπατίας. Οι φανατικοί σχολιαστές της σειράς Η Παραλία είχαν πολλά να πουν.

Στο πρόσωπο του Χάρι το Twitter/X είδε τον απόλυτο player. Στο πρόσωπο της Υπατίας το ερωτευμένο κορίτσι, που «προδίδει» τον σύντροφό της. Άλλοι λυπούνται τον Γιώργο που δεν ξέρει τίποτα για το ειδύλλιο Χάρι Υπατίας, κι άλλοι εκφράζουν τις μνήμες τους από τις Άγριες Μέλισσες και τη σχέση της Δρόσως και του Κωνσταντή μέσα από χιουμοριστικά Tweets.

Πάντως πέρα από τον Χάρι και την Υπατία, το Twitter/X έχει βρει ένα ακόμα ζευγάρι της σειράς που παρακολουθεί με την ελπίδα να δει τον έρωτα να γεννιέται σεναριακά μεταξύ τους. Ο αστυνομικός Καραχάλιος, που υποδύεται ο Μάκης Παπαδημητρίου στη σειρά, αναδεικνύεται σε είδωλο για το Twitter/X, και ο τρόπος που κοιτάζει τη Μαρία, που ενσαρκώνει η Γωγώ Καρτσάνα, κάνει τους σχολιαστές να περιμένουν πώς και πώς τις εξελίξεις που οι σεναριογράφοι επιφυλάσσουν για εκείνους.

Τι θα δεις στα επόμενα δύο επεισόδια της σειράς Η Παραλία

Τι θα συμβεί μετά το φιλί της Υπατίας και του Χάρι. Τα επεισόδια 14 και 15 της σειράς Η Παραλία θα μεταδοθούν την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 22.45 από την ΕΡΤ1.

Επεισόδιο 14: Πάει καιρός πια από τη μέρα που ο Καραχάλιος ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση και υφίσταται πλέον πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Ο Διονύσης συναντά την Καίτη εν αγνοία του Παύλου, παρακαλώντας την να τον αφήσει ήσυχο. Η Υπατία, ανήσυχη και εκνευρισμένη από τον Γιώργο, ζητά χρόνο για να ηρεμήσει προκειμένου να μην αντιληφθούν οι γονείς της ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα συμβάντα που συγκλονίζουν τον κόσμο εκείνη την περίοδο δεν αφήνουν τους χίπηδες αδιάφορους. Έχοντας βρει καταφύγιο στην παραλία των Ματάλων, προσπαθούν να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί γύρω τους. Άραγε θα καταφέρει η ουτοπική παραλία να διατηρήσει την αύρα της παραδεισένιας της υπόστασης ή θα υπερισχύσουν η μισαλλοδοξία και ο διχασμός που πλήττουν την κοινότητα του χωριού;

Επεισόδιο 15: Το σκληρό, ανομολόγητο παρελθόν, χτυπά όλο και πιο απαιτητικά πλέον την πόρτα του Χάρι, διαμορφώνοντας τη συμπεριφορά του στο παρόν. Η Υπατία με τον Γιώργο έχοντας ηρεμήσει πια, αποφασίζουν να ανακοινώσουν τα ευχάριστα νέα στη Μαρία σχετικά με τον επικείμενο γάμο τους. Ο Διονύσης φαίνεται πλέον αποφασισμένος να διακόψει τη σχέση του γιου του με την Καίτη, κάτι που ίσως δημιουργήσει ρήγμα στην οικογένεια. Η πίεση που υφίσταται ο Λοΐζος για την απομάκρυνση των χίπηδων και την παρεμπόδιση των αδειών για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη, τον οδηγεί σε ακραίες ενέργειες. Ο Γράντος, απροσδόκητα, σώζει την Τες από μια δυσάρεστη κατάσταση, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Οι ερωτήσεις του Καραχάλιου σχετικά με τις παρανομίες του κοινοβίου της Παραλίας προκαλούν ανησυχία στην κοινότητα των χίπηδων.